Ubytovanie v meste Sant Salvador

Mesto Sant Salvador sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Sant Salvador ponúkame 10 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sant Salvador

Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (21)
Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (21)

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Ubytovacie zariadenie Palfuriana 86, a 30 m de la playa WIFI ideal con niños (21) máte nárok na zľavu Genius! Palfuriana 86, a 30 m de la playa WIFI ideal con niños (21) sa nachádza v Sant Salvadore, 200 metrov od Platja de Sant Salvador a 1,2 km od pláže Coma-Ruga. Ponúka balkón a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je terasa av okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu. Palfuriana 86, a 30 m de la playa WIFI ideal con niños (21) leží 2,2 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od prístavu Tarragona. Na letisko Reus je to 37 km. ..

Apartaments Mitjavila
Apartaments Mitjavila

9,1 / 10 (102 hodnotenie)

Apartaments Mitjavila sa nachádza v Sant Salvador de Toló a ponúka ubytovanie s terasou. Apartmán má balkón, výhľad na mesto, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu s bidetom a toaletnými potrebami zdarma. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra, varná doska a kávovar. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí Apartaments Mitjavila sa môžete venovať pešej turistike. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 80 km. ..

El Salvador Apartment Comarruga
El Salvador Apartment Comarruga

El Salvador Apartment Comarruga sa nachádza asi 400 metrov od Platja de Sant Salvador a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na more. Tento apartmán sa nachádza 1,2 km od pláže Coma-Ruga a 2,4 km od Platja de les Madrigueres. Tento klimatizovaný apartmán má 2 spálne, TV a kuchyňu s chladničkou a sporákom. Apartmán je vzdialený 31 km od prístavu Tarragona a 46 km od zábavného parku PortAventura. Letisko Reus je vo vzdialenosti 36 km. ..

Acogedor estudio en la playa, con vistas al mar, y piscina comunitaria
Acogedor estudio en la playa, con vistas al mar, y piscina comunitaria

8,8 / 10 (5 hodnotenie)

Acogedor estudio en la playa, con vistas al mar, piscina comunitaria sa nachádza v Sant Salvadore, 200 metrov od pláže Platja de Sant Salvador a 1,3 km od pláže Coma-Ruga. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou. Tento apartmán má aj vlastný bazén. Apartmán má 1 spálňu, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a balkón s výhľadom na more. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, relaxovať v záhrade alebo sa venovať pešej turistike alebo rybárčeniu. Apartmán je vzdialený 2,1 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od prístavu Tarragona. Acogedor estudio en playa, con vistas al mar, piscina comunitaria stojí 37 km od letiska Reus. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Aria's House
Aria's House

8,5 / 10 (14 hodnotenie)

V ubytovaní Aria's House máte nárok na zľavu Genius! Aria's House sa nachádza v Sant Salvadore, iba 300 metrov od pláže Platja de Sant Salvador, a ponúka ubytovanie pri pláži s vonkajším bazénom, súkromnou plážou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Apartmán má terasu, výhľad na more, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán Coma-Ruga sa nachádza 1,6 km a pláž Platja de les Madrigueres sa nachádza 1,8 km. Na letisko Reus je to 37 km. ..

Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (12)
Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (12)

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Ubytovacie zariadenie Palfuriana 86, a 30 m de la playa WIFI ideal con niños (12) máte nárok na zľavu Genius! Palfuriana 86, a 30 m de la playa WIFI ideal con niños (12) sa nachádza pri pláži v Sant Salvadore, 200 metrov od Platja de Sant Salvador a 1,2 km od pláže Coma-Ruga. Ponúka výhľad na more a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Klimatizovaný apartmán má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je terasa av okolí sa môžete venovať pešej turistike a potápaniu. Palfuriana 86, a 30 m de la playa WIFI Ideal con niños (12) leží 2,2 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od prístavu Tarragona. Na letisko Reus je to 37 km. ..

HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar
HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar

8,1 / 10 (70 hodnotenie)

V ubytovaní HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar máte nárok na zľavu Genius! HOSTEL ALOHA a 3 calles sa nachádza v meste Sant Salvador. del Mar ponúka ubytovanie s celoročným vonkajším bazénom, bezplatným Wi-Fi, záhradou a spoločným salónikom. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí sa môžete venovať rybárčeniu. Medzi atrakcie v okolí HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar patria Platja Sant Salvador, pláž Coma-Ruga a Platja de les Madrigueres. Na letisko Reus je to 37 km. ..

Precioso apartamento con chimenea y vistas al mar
Precioso apartamento con chimenea y vistas al mar

8 / 10 (1 hodnotenie)

Apartamento precioso con chimenea y vistas al mar sa nachádza v Sant Salvadore, iba 700 metrov od Platja de Sant Salvador a 1,2 km od pláže Playa de Calafell, a ponúka balkón. Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Apartmán má 3 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na more. Apartmán je vzdialený 33 km od prístavu Tarragona a 47 km od zábavného parku PortAventura. Apartamento con chimenea y vistas al mar sa nachádza 38 km od letiska Reus. ..

Luxury 020
Luxury 020

8 / 10 (1 hodnotenie)

Luxury 020 sa nachádza v Sant Salvadore, 500 metrov od Platja de Sant Salvador a 1,8 km od pláže Coma-Ruga. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, záhradou a grilom. Vila má aj vlastný bazén. Vila má 6 spální, 3 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom do záhrady. Vila sa nachádza 1,9 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od prístavu Tarragona. Luxury 020 leží 37 km od letiska Reus. ..

Palfuriana
Palfuriana

Palfuriana sa nachádza v Sant Salvadore, 100 metrov od Platja de Sant Salvador a 1,3 km od Platja de les Madrigueres. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou. Ponúka výhľad na mesto a more a je vzdialený 2 km od pláže Coma-Ruga. Tento apartmán má 3 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne s vaňou alebo sprchou. Uteráky a posteľná bielizeň sú k dispozícii za príplatok. Apartmán je vzdialený 32 km od prístavu Tarragona a 46 km od zábavného parku PortAventura. Na letisko Reus je to 37 km. ..