Ubytovanie v meste Sant Pere Sacarrera

Mesto Sant Pere Sacarrera sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Sant Pere Sacarrera ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sant Pere Sacarrera

Cal Llorenç
Cal Llorenç

9,8 / 10 (13 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Llorenç máte nárok na zľavu Genius! Cal Llorenç sa nachádza v meste Sant Pere Sacarrera v Katalánsku a ponúka terasu a výhľad na hory. Vidiecky dom má balkón av okolí sa môžete venovať pešej turistike, cyklistike a biliardu. Vidiecky dom s terasou a výhľadom na mesto má 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. K dispozícii je aj detské ihrisko a gril. Na barcelonské letisko El Prat je to 65 km. ..

Casa de vacaciones Barcelona
Casa de vacaciones Barcelona

Casa de vacaciones Barcelona sa nachádza v Sant Pere Sacarrera a ponúka vírivku. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má priamy prístup na balkón s výhľadom do záhrady, 6 spální a plne vybavenú kuchyňu. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dom ponúka množstvo wellness zariadení vrátane sauny a vírivky. K dispozícii je vonkajší bazén a terasa. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Na barcelonské letisko El Prat je to 65 km. ..