Ubytovanie v meste Sant Pau dʼOrdal

Mesto Sant Pau dʼOrdal sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Sant Pau dʼOrdal ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sant Pau dʼOrdal

Masia Olivera
Masia Olivera

8,9 / 10 (100 hodnotenie)

V ubytovaní Masia Olivera máte nárok na zľavu Genius! Masia Olivera je vidiecky komplex obklopený vinicami a skladá sa z niekoľkých typických katalánskych chát vo vidieckom štýle. Ponúka vonkajší bazén a vlastné vinárstvo. Masia Olivera má očarujúce vykurované chaty v rustikálnom štýle s dláždenými podlahami, odhalenými drevenými trámami a dreveným nábytkom. Niektoré majú verandu s grilom a iné terasu a malú záhradu. V plne vybavenej kuchyni nájdete sporák, umývačku riadu a mikrovlnnú rúru. V meste Sant Sadurní d'Anoia, vzdialenom iba 5 minút jazdy, nájdete množstvo obchodov, barov a reštaurácií, alebo v meste Vilafranca del Penedès, vzdialenom 10 minút jazdy autom. Personál vám ochotne poskytne viac informácií o aktivitách v okolí, vrátane návštev neďalekých vinárstva, cyklistiky alebo jazdy na koni. Pomôže vám aj s prenájmom auta a požičaním bicyklov. Masia Olivera ponúka za príplatok kyvadlovú dopravu. Na medzinárodné letisko Barcelona dôjdete autom asi za 40 minút. ..

El Recer
El Recer

8 / 10 (11 hodnotenie)

El Recer sa nachádza v záhrade s bazénom a grilom v Sant Pau d'Ordal, 40 km od Barcelony. Pochádza z roku 1846 a ponúka prehliadky vinárstva cava so sprievodcom. Všetky izby majú bezplatné Wi-Fi, ventilátor a šatníkovú skriňu. Vo vlastnej kúpeľni nájdete vaňu alebo sprchu a župany. K dispozícii je spoločná sauna, zdieľaný lounge a kuchyňa. Personál vám ochotne poskytne informácie o zaujímavostiach a aktivitách v okolí. V okolí sa môžete venovať cyklistike, jazde na koni a pešej turistike. Rímske mesto Tarragona je vzdialené 65 km a hora Montserrat s kláštorom 52 km. El Recer sa nachádza 30 minút jazdy od pôvabného pobrežného mesta Sitges a neďalekých piesočných pláží. ..