Ubytovanie v meste Sant Miquel de Campmajor

Mesto Sant Miquel de Campmajor sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Sant Miquel de Campmajor ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sant Miquel de Campmajor

Camping-Bungalow la Vall de Campmajor
Camping-Bungalow la Vall de Campmajor

10 / 10 (1 hodnotenie)

Camping-Bungalow La Vall de Campmajor sa nachádza v prírodnej rezervácii Garrotxa Volcanic, 10 km od Banyoles. Ponúka sezónny vonkajší bazén, bezplatnú Wi-Fi zónu a parkovanie zadarmo. Každý drevený bungalov v štýle horskej chaty má verandu a obývaciu izbu s pohovkou. Sú vykurované a majú kúpeľňu a ventilátor. V jedálni a kuchynskom kúte je chladnička, mikrovlnná rúra a kávovar. K dispozícii je snack bar a bar, kde si môžete vychutnať pizzu a miestnu kuchyňu. V hotelovom obchode sa predávajú základné produkty a chlieb. V ekologickej zeleninovej záhrade sa môžete naučiť vyrábať marmeládu. Na požiadanie sú zadarmo k dispozícii detské postieľky, vysoké stoličky a nafukovacie bazény. K dispozícii je futbalové ihrisko a herňa s biliardom, stolným futbalom a hračkami. ..

El Xalió
El Xalió

8,1 / 10 (21 hodnotenie)

El Xalió sa nachádza 4 km od San Miguel de Campmajor a ponúka vonkajší bazén a dobrodružné aktivity. Toto ubytovanie si môžete rezervovať v izbe alebo v celom dome. Súkromné ​​izby majú poschodovú posteľ a spoločnú kúpeľňu. Dom má priestrannú jedáleň, kuchyňu so sporákom a umývačkou riadu a posedenie. Na mieste si môžete zahrať basketbal a futbal. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a jazde na koni. El Xalió sa nachádza 11 km od jazera Banyoles a 30 km od historického mesta Girona. Letisko Girona je vzdialené 40 minút jazdy. ..