Ubytovanie v meste Sant Genís

Mesto Sant Genís sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Sant Genís ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sant Genís

La Cabanya del Permanyer
La Cabanya del Permanyer

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

La Cabanya del Permanyer sa nachádza v Sant Genís a ponúka bezplatné Wi-Fi a výhľad na bazén. Ponúka záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 5 spální, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Prázdninový dom sa nachádza 17 km od kina Vigatà a 18 km od múzea Episcopal de Vic. Na letisko Girona-Costa Brava je to 72 km. ..

Apartamento Alba-park
Apartamento Alba-park

8 / 10 (2 hodnotenie)

Apartamento sa nachádza v Sant Genís de Palafolls Alba-park ponúka ubytovanie so súkromným bazénom a výhľadom do záhrady. Nachádza sa na pláži a ponúka vonkajší bazén a záhradu. Apartmán má terasu, výhľad na bazén, 1 spálňu, obývaciu izbu, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 1 kúpeľňu s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Medzi atrakcie v okolí patria pláž Fenals, pláž Lloret de Mar a aquapark Water World. Na letisko Girona-Costa Brava je to 32 km. ..

HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona

5,5 / 10 (2 hodnotenie)

HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona sa nachádza asi 15 km od vodného sveta a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na hory. Vila s výhľadom na more, záhradou, súkromným bazénom a bezplatným Wi-Fi. Vila má 3 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na mesto. K dispozícii je aj gril. HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona sa nachádza 44 km od železničnej stanice Girona a 12 km od parku Gnomo. Na letisko Girona-Costa Brava je to 36 km. ..