Ubytovanie v meste Sant Boi de Lluçanès

Mesto Sant Boi de Lluçanès sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Sant Boi de Lluçanès ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sant Boi de Lluçanès

La Torre del Dr. Pont. Nature and entertainment.
La Torre del Dr. Pont. Nature and entertainment.

9 / 10 (41 hodnotenie)

La Torre del Dr. Pont sa nachádza v Sant Boi de Lluçanès, 46 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria, 26 km od katedrály Vic a 26 km od kina Vigatà. Príroda a zábava. Ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Vila s terasou a výhľadom do záhrady má 7 spální, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 3 kúpeľne s vaňou alebo sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Pre deti je pripravené detské ihrisko. La Torre del Dr. Pont stojí 26 km od múzea Episcopal de Vic. Príroda a zábava. Club de Golf Montanya je 47 km ďaleko. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 76 km. ..

Casa Rural Cal Met
Casa Rural Cal Met

8,1 / 10 (11 hodnotenie)

Casa Rural Cal Met sa nachádza asi 45 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria a ponúka výhľad na mesto, sezónny vonkajší bazén, terasu a reštauráciu. Nachádza sa 26 km od katedrály Vic a ponúka bar. Prázdninový dom má 6 spální, satelitnú TV a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Dovolenkový dom sa nachádza 25 km od kina Vigatà a 26 km od múzea Episcopal de Vic. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 76 km. ..