Ubytovanie v meste Sant Andreu del Terri

Mesto Sant Andreu del Terri sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Sant Andreu del Terri ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sant Andreu del Terri

Can Portell by 123ole, B&B - Casa Rural
Can Portell by 123ole, B&B - Casa Rural

9,2 / 10 (181 hodnotenie)

V hoteli Can Portell by 123ole, B&B - Casa Rural máte nárok na zľavu Genius! 123 ole Can Portell je obklopený prírodou a ponúka vyhrievaný vonkajší bazén a priestrannú záhradu. Nachádza sa v Sant Andreu del Terri, tento bed and breakfast sa nachádza 10 km od Girony. Tento dom má gýčový interiér, terasu, hojdacie siete a vonkajšie leňošky. Toto rustikálne ubytovanie sa nachádza v zrekonštruovanej farme zo 16. storočia a má zdieľaný lounge s TV. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Všetky jedinečné spálne majú posedenie, kúrenie a vlastnú kúpeľňu so sprchou. Jedáleň má odhalené kamenné múry. Tento bed and breakfast ponúka večere alebo obedové balíčky na vyžiadanie. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Diaľnica AP7 je vzdialená 10 km. ..

Mas Ferrer by 123ole
Mas Ferrer by 123ole

8,8 / 10 (26 hodnotenie)

V ubytovaní Mas Ferrer by 123ole máte nárok na zľavu Genius! Mas Ferrer by 123ole sa nachádza 14 km od železničnej stanice Girona a ponúka ubytovanie, reštauráciu, sezónny vonkajší bazén, záhradu a terasu. Súčasťou tohto ubytovacieho zariadenia (bed and breakfast) je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu, bezplatné toaletné potreby a fén. Každé ráno sa podávajú raňajky formou bufetu, vegetariánske alebo bezlepkové raňajky. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Mas Ferrer by 123ole stojí 36 km od morskej rezervácie Medes Islands a 42 km od Dalieho múzea. Na letisko Girona-Costa Brava je to 29 km. ..