Ubytovanie v meste San Román de Cameros

Mesto San Román de Cameros sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste San Román de Cameros ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste San Román de Cameros

Molino del Corregidor
Molino del Corregidor

9,5 / 10 (142 hodnotenie)

Molino del Corregidor sa nachádza v zrekonštruovanom mlyne na múku na vidieku La Rioja, kúsok od San Román de Cameros. Ponúka 6 súkromných izieb. Vo všetkých izbách je dostupné bezplatné Wi-Fi a kúrenie. Súkromné ​​izby majú vlastnú kúpeľňu, 32-palcovú TV s plochou obrazovkou a prístup do spoločnej kuchyne. Izba Deluxe s krbom. K dispozícii je tiež útulný rustikálny salónik s krbom a jedálenským kútom. Hostia sa môžu prejsť na horských bicykloch so sprievodcom av okolí sa venovať pešej turistike. Molino del Corregidor sa nachádza 37 km od mesta Logroño a 65 km od mesta Soria. ..

Casa Concejos
Casa Concejos

9,4 / 10 (31 hodnotenie)

Prázdninový dom Casa Concejos sa nachádza v San Román de Cameros a ponúka záhradu s grilom. Ponúka výhľad na hory a leží 26 km od mesta Logroño. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Apartmán má posedenie a kuchyňu so sporákom, mikrovlnnou rúrou a sendvičovačom. Nechýba ani TV. Casa Concejos má aj terasu. Hostia môžu využívať spoločný bazén. Casa Concejos sa nachádza 49 km od Haro a 46 km od Ezcaray. V okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane cyklistiky a rybárčenia. Na letisko Pamplona je to 90 km. ..

Casa Tia Upe
Casa Tia Upe

8,8 / 10 (18 hodnotenie)

Casa Tia Upe sa nachádza v San Román de Cameros a ponúka záhradu, reštauráciu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 1 spálňu, obývaciu izbu, káblovú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 1 kúpeľňu s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí anglicky, španielsky a francúzsky. K dispozícii je aj gril. Casa Tia Upe sa nachádza 35 km od železničnej stanice Logrono a medzinárodnej univerzity La Rioja. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 40 km. ..

Casa Tio Conejo
Casa Tio Conejo

8,5 / 10 (10 hodnotenie)

Casa Tio Conejo sa nachádza v San Román de Cameros a ponúka výhľad do záhrady, reštaurácii, nepretržite otvorenú recepciu, bar, záhradu, gril a terasu. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Apartmány majú dláždenú podlahu, plne vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu, jedálenský kút, TV a vlastnú kúpeľňu s bidetom a fénom. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra, chladnička, sporák, rýchlovarná kanvica a kávovar. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Prázdninový dom stojí 35 km od železničnej stanice Logrono a medzinárodnej univerzity La Rioja. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 39 km. ..