Ubytovanie v meste San Martín de Centellas

Mesto San Martín de Centellas sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste San Martín de Centellas ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste San Martín de Centellas

Hostal Rural Mas Blanc
Hostal Rural Mas Blanc

8,7 / 10 (334 hodnotenie)

V ubytovaní Hostal Rural Mas Blanc máte nárok na zľavu Genius! Hostal Rural Mas Blanc sa nachádza v San Martíne de Centellas, 49 km od katedrály Sagrada Familia. Ponúka ubytovanie s možnosťou bezplatného požičania bicyklov, neplatené súkromné ​​parkovisko, záhradu a zdieľaný lounge. K dispozícii je izbová služba a terasa. Penzión ponúka aj bezplatné Wi-Fi a platenú dopravu na letisko. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma a niektoré tiež výhľad na hory. Hostal Rural Mas Blanc poskytuje ubytovanie v izbách so šatníkovou skriňou a TV s plochou obrazovkou. Každé ráno sa podávajú à la carte, kontinentálne alebo vegetariánske raňajky. V reštaurácii sa podávajú jedlá katalánskej kuchyne. Na požiadanie sú k dispozícii aj vegetariánske, vegánske a bezmliečne pokrmy. Na mieste si môžete zahrať šípky av okolí sa venovať pešej turistike. Na barcelonské letisko El Prat je to 66 km. ..

El Racó de l'Antiga
El Racó de l'Antiga

8,7 / 10 (13 hodnotenie)

V ubytovaní El Racó de l'Antiga máte nárok na zľavu Genius! El Racó de l'Antiga sa nachádza približne 49 km od katedrály Sagrada Familia a ponúka ubytovanie so záhradou, zdieľaným loungom, reštauráciou a výhľadom na bazén. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a stolnému tenisu. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 4 spálne, obývaciu izbu, káblovú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 3 kúpeľne s bidetom a sprchou. K dispozícii sú aj 3 kúpeľne s vaňou a bezplatnými toaletnými potrebami, uteráky a posteľná bielizeň. Na mieste je detské ihrisko. El Racó de l'Antiga má aquapark a vonkajší bazén. Na barcelonské letisko El Prat je to 66 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..