Ubytovanie v meste San Juan de Palamós

Mesto San Juan de Palamós sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste San Juan de Palamós ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste San Juan de Palamós

Cal Maduxaire casa Aislada-Hípica
Cal Maduxaire casa Aislada-Hípica

9 / 10 (41 hodnotenie)

Cal Maduxaire sa nachádza v San Juan de Palamós, 1,8 km od pláže Cala S'Alguer a 1,8 km od pláže S'Alguer Petit, a ponúka vonkajší bazén a nepretržite otvorenú recepciu. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 7 spální, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 1 kúpeľňu s vírivkou. K dispozícii je aj vírivka. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí sa môžete venovať šnorchlovaniu a rybárčeniu. Za príplatok je k dispozícii nabíjacia stanica pre elektromobily. Platja de Castell je vzdialená 1,8 km. Na letisko Girona-Costa Brava je to 44 km. ..

Apartamento en la Playa de la Fosca
Apartamento en la Playa de la Fosca

7,7 / 10 (30 hodnotenie)

V ubytovaní Apartamento en la Playa de la Fosca máte nárok na zľavu Genius! Apartamento en la Palamós sa nachádza v San Juan de Palamós, iba 100 metrov od Platja de la Fosca. Playa de la Fosca ponúka ubytovanie pri pláži so záhradou a bezplatným Wi-Fi. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu. Apartmán má terasu, výhľad na more, 1 spálňu, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 1 kúpeľňu so sprchou. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí po katalánsky, anglicky, španielsky a francúzsky a ochotne vám poskytne praktické informácie o okolí. Apartmány sú vzdialené 700 metrov od pláže Platgeta de Sa Tamardia a necelý 1 km od pláže Cala S'Alguer. Apartamento en la Playa de la Fosca leží 45 km od letiska Girona-Costa Brava. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Beautiful apartment in Palams with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful apartment in Palams with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Krásny apartmán v Palams s 3 izbami, Wi-Fi a vonkajší bazén sa nachádza v San Juan de Palamós v Katalánsku a ponúka 3-hviezdičkové ubytovanie s bezplatným Wi-Fi. Tento 3-hviezdičkový apartmán má výhľad na more a je vzdialený 2,3 km od Platja Sant Antoni. Apartmán má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a vaňou. Nechýba ani TV. Platja des Monestri a Platja Gran de Palamos sú vzdialené 2,3 km. Na letisko Girona-Costa Brava je to 44 km. ..