Ubytovanie v meste San Andrés

Mesto San Andrés sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste San Andrés ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste San Andrés

Casa Karodan
Casa Karodan

8,5 / 10 (22 hodnotenie)

Casa Karodan sa nachádza v San Andrés, 41 km od námestia Mayor Soria Plaza, 44 km od múzea Numantino a 44 km od autobusovej stanice Soria. Ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu. Prázdninový dom má 2 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Na mieste je detské ihrisko. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 72 km. ..

Casa Karodan II
Casa Karodan II

7,9 / 10 (12 hodnotenie)

Casa Karodan II sa nachádza asi 41 km od námestia Mayor Soria a ponúka ubytovanie so záhradou, balkónom a výhľadom na rieku. Ponúka gril a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 4 spálne, obývaciu izbu, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 44 km od autobusovej stanice Soria. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 72 km. ..