Ubytovanie v meste Salás de Pallás

Mesto Salás de Pallás sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Salás de Pallás ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Salás de Pallás

Romantic Loft
Romantic Loft

9,3 / 10 (59 hodnotenie)

Romantic Loft sa nachádza v Saláse de Pallás, 42 km od mesta Congost de Montrebei av okolí sa môžete venovať kanoistike. Výhľad smeruje do záhrady. Apartmán má spálňu, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať lyžovaniu a jazde na koni. Romantic Loft sa nachádza 85 km od letiska Andorra-La Seu d'Urgell. ..

Casa Rius
Casa Rius

8,3 / 10 (10 hodnotenie)

V ubytovaní Casa Rius máte nárok na zľavu Genius! Casa Rius sa nachádza v Salás de Pallás. Ubytovanie je vzdialené 42 km od mesta Congost de Montrebei a ponúka bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Apartmán má 2 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu so sprchou, toaletnými potrebami zadarmo a práčkou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí anglicky, španielsky, francúzsky a taliansky. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 85 km. ..

Alberg La Solana
Alberg La Solana

7,6 / 10 (199 hodnotenie)

Alberg La Solana sa nachádza v meste Salás de Pallás, 42 km od mesta Congost de Montrebei. Ponúka záhradu, neplatené súkromné ​​parkovisko, zdieľaný lounge a terasu. Hostel ponúka vonkajší bazén, animačný tím a izbovú službu. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou a niektoré aj kuchynku. Každé ráno sa podávajú raňajky formou bufetu, kontinentálne a vegetariánske. Na mieste si môžete zahrať stolný tenis av okolí sa venovať pešej turistike. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 85 km. ..