Ubytovanie v meste Ruilobuca

Mesto Ruilobuca sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Ruilobuca ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Ruilobuca

Apartamento Lagos Azules II
Apartamento Lagos Azules II

8 / 10 (6 hodnotenie)

Apartamento Lagos Azules II sa nachádza v meste Ruilobuca, 700 metrov od pláže Playa de Comillas, 45 km od prístavu Santander a 47 km od Puerto Chico. Tento apartmán sa nachádza 48 km od Campo Municipal de Golf Matalenas a 49 km od paláca La Magdalena. Apartmán má 2 spálne, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, umývačkou riadu, práčkou a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí sa môžete venovať golfu. Apartamento Lagos Azules II sa nachádza 47 km od festivalového paláca Santander a kasína El Sardinero. Na letisko Santander je to 43 km. ..

Apartamento Lagos Azules I
Apartamento Lagos Azules I

6 / 10 (4 hodnotenie)

Apartamento Lagos Azules I sa nachádza v meste Ruilobuca, 1,1 km od pláže Playa de Comillas, 45 km od prístavu Santander a 46 km od Puerto Chico. Ponúka záhradu a terasu. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a golfu. Tento apartmán má 2 spálne, kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán je vzdialený 47 km od festivalového paláca Santander a kasína El Sardinero. Na letisko Santander je to 43 km. ..

La Casa de Gene
La Casa de Gene

La Casa de Gene sa nachádza v meste Ruilobuca a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a výhľad do záhrady. Ponúka terasu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 2 oddelené spálne, plne vybavenú kuchyňu a 3 kúpeľne. K dispozícii sú aj 3 kúpeľne. Prázdninový dom je vzdialený 42 km od golfového ihriska Abra del Pas. Letisko Santander je vo vzdialenosti 51 km. ..