Ubytovanie v meste Roní

Mesto Roní sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Roní ponúkame 6 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Roní

CASA DONDELA
CASA DONDELA

10 / 10 (5 hodnotenie)

CASA DONDELA sa nachádza v Roní. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a rybárčeniu. Apartmán má 2 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a balkón s výhľadom na hory. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 63 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Casa Sinera
Casa Sinera

9,3 / 10 (11 hodnotenie)

Casa Sinera sa nachádza v obci Roní v Katalánsku a ponúka balkón a výhľad na hory. Tento prázdninový dom ponúka gril a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dom má 3 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 63 km. ..

Apartamentos Casa Macia
Apartamentos Casa Macia

9,2 / 10 (123 hodnotenie)

Apartamentos Casa Macia sa nachádza pri rieke La Noguera Pallaresa v Roní. Tento vidiecky dom sa nachádza v srdci Pyrenejí a ponúka bezplatné Wi-Fi. Všetky svetlé izby majú TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu. Tradičný dom s drevenými a kamennými prvkami ponúka pôsobivý výhľad a zdieľaný lounge s krbom. K dispozícii je zariadená terasa s grilom a detská herňa. Apartamentos Casa Macia ponúka miestne produkty av okruhu 10 minút jazdy nájdete množstvo tradičných reštaurácií. Okolitá príroda je ideálna pre outdoorové aktivity, ako je pešia turistika alebo cyklistika. Lyžiarske stredisko Port Ainé je vzdialené iba 9 km a do lyžiarskych stredísk Vielha a Baqueira-Beret sa dostanete za 50 minút. Andorra a Francúzsko sú vzdialené 70 km. Lleida je vzdialená 130 km. ..

Apartament de la Lali Roní
Apartament de la Lali Roní

9,1 / 10 (67 hodnotenie)

V ubytovaní Apartament de la Lali Roní máte nárok na zľavu Genius! Apartament de la Lali Roní sa nachádza v obci Roní v Katalánsku a ponúka balkón a výhľad na hory. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a lyžovaniu. Apartmán má hernú konzolu, kuchyňu s chladničkou, sporákom a mikrovlnnou rúrou, obývaciu izbu s posedením a jedálenským kútom, 2 spálne a 1 kúpeľňu so sprchou a vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 64 km. ..

Casa Xaupí Gran
Casa Xaupí Gran

Casa Xaupí Gran sa nachádza v Roní a ponúka terasu, priamy prístup na zjazdovku, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike. Apartmán sa nachádza na prízemí a má 5 spální, TV a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste si môžete požičať lyžiarske vybavenie. Letisko Andorra-Casa Xaupí Gran leží 63 km od letiska La Seu d'Urgell. ..

Casa Xaupi 1
Casa Xaupi 1

Dvojhviezdičkový Casa Xaupi 1 sa nachádza v obci Roní v Katalánsku a ponúka bezplatné Wi-Fi. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike. Apartmán má 2 spálne, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na lyžiach je možné dôjsť až k budove. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 63 km. ..