Ubytovanie v meste Rociana

Mesto Rociana sa nachádza v regióne Andalúzia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Rociana ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Rociana

Esencia Andalucia
Esencia Andalucia

9,2 / 10 (16 hodnotenie)

V ubytovaní Esencia Andalucia máte nárok na zľavu Genius! Esencia Andalucia sa nachádza v meste Rociana, 47 km od mesta Muelle de las Carabelas. Ponúka ubytovanie s vonkajším bazénom, bezplatným Wi-Fi pripojením, spoločnou kuchyňou a spoločným salónikom. Ubytovanie bolo postavené v roku 1995 a má balkón. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 5 spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom má terasu a záhradu. Esencia Andalucia sa nachádza 48 km od kláštora La Rabida a 32 km od múzea Juana Ramóna Jiménez. 71 km od sevillského letiska. ..

Hostal Monteluna
Hostal Monteluna

7,7 / 10 (174 hodnotenie)

V ubytovaní Hostal Monteluna máte nárok na zľavu Genius! Hostal Monteluna sa nachádza v obci Rociana a ponúka terasu, bar a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. K dispozícii je nepretržite otvorená recepcia a detské ihrisko. Na mieste je reštaurácia. Všetky izby majú písací stôl a TV s plochou obrazovkou. Hostal Monteluna má izby s klimatizáciou a šatníkovou skriňou. Ubytovanie je vzdialené 31 km od Huelvy a 59 km od Punta Umbria. Letisko Sevilla je vzdialené 63 km. ..