Ubytovanie v meste Riudecols

Mesto Riudecols sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Riudecols ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Riudecols

Ca la Sita
Ca la Sita

9,2 / 10 (19 hodnotenie)

Ca la Sita sa nachádza približne 23 km od zábavného parku PortAventura a ponúka ubytovanie s terasou, balkónom a výhľadom na hory. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Tento prázdninový dom má 4 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Dovolenkový dom stojí 23 km od zábavného parku Ferrari Land a 30 km od prístavu Tarragona. Letisko Reus sa nachádza 19 km. ..

Ca l'Oliveta
Ca l'Oliveta

7 / 10 (2 hodnotenie)

Ca l'Oliveta sa nachádza v Riudecolse a ponúka záhradu, súkromný bazén a výhľad na hory. Vidiecky dom má neplatené súkromné ​​parkovisko av okolí sa môžete venovať pešej turistike a stolnému tenisu. Vidiecky dom s terasou a výhľadom na more má 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s bidetom. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. Vidiecky dom stojí 22 km od zábavného parku PortAventura a 23 km od zábavného parku Ferrari Land. Letisko Reus sa nachádza 19 km. ..