Ubytovanie v meste Rial

Mesto Rial sa nachádza v regióne Galícia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Rial ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Rial

Casa do Ache
Casa do Ache

10 / 10 (12 hodnotenie)

Tento kamenný dom má vonkajší bazén a očarujúcu záhradu s výhľadom na ústie Galície Pontevedra. Nachádza sa v Riale a ponúka izby vo vidieckom štýle s TV s plochou obrazovkou a vlastnou kúpeľňou. Izby s kamennými múrmi a drevenými stropnými trámami sú Casa Rural do Ache. Všetky majú krásny výhľad do záhrady a niektoré majú aj vlastný balkón. Hostia, ktorí si zarezervujú celý objekt, môžu využívať spoločnú kuchyňu, kde si môžu pripraviť vlastné jedlo. V záhrade je k dispozícii gril. Casa Rural do Ache sa nachádza 20 minút jazdy od obľúbeného letoviska Sanxenxo a má dobrý prístup k diaľnici AP9. Na letisko Vigo dôjdete za 30 minút. ..

Amplia casa junto al mar con jacuzzi
Amplia casa junto al mar con jacuzzi

8,8 / 10 (27 hodnotenie)

Amplia casa junto al mar con jacuzzi sa nachádza v Riale a ponúka klimatizované ubytovanie s vlastným bazénom, výhľadom na more a terasou. Ponúka záhradu a gril. Tento prázdninový dom má 3 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia môžu využívať vírivku. Amplia casa junto al mar con jacuzzi sa nachádza 600 metrov od pláže Padrón a 33 km od Estación Maritima. Na letisko Vigo je to 36 km. ..