Ubytovanie v meste Requeixo

Mesto Requeixo sa nachádza v regióne Galícia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Requeixo ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Requeixo

Las Casitas de Requeixo
Las Casitas de Requeixo

9,3 / 10 (24 hodnotenie)

Las Casitas de Requeixo sa nachádza v Requeixo, 23 km od lyžiarskeho strediska Manzaneda a 6 km od Chandrexa de Queixa. Izby sú vybavené TV s plochou obrazovkou. K vybaveniu patrí kávovar. Štandardom je vlastná kúpeľňa so sprchou. K dispozícii sú tiež bezplatné toaletné potreby a fén. V okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane kanoistiky a pešej turistiky. Las Casitas de Requeixo leží 66 km od Allarizu a Ourense. Naša oblasť bola nedávno začlenená do Ribeira Sacra..

Vista Estrelada
Vista Estrelada

9,2 / 10 (15 hodnotenie)

V ubytovaní Vista Estrelada máte nárok na zľavu Genius! Vista Estrelada sa nachádza v Requeixo a ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi. Výhľad smeruje do záhrady. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Letisko Bragança je vzdialené 111 km. ..