Ubytovanie v meste Renau

Mesto Renau sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Renau ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Renau

Mas de l'Aleix - 1718
Mas de l'Aleix - 1718

10 / 10 (1 hodnotenie)

Mas de l'Aleix - 1718 sa nachádza v Renau a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, terasu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a výhľad do záhrady. Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Vila má 6 spální, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Vila stojí 21 km od prístavu Tarragona a 30 km od zábavného parku PortAventura. Na letisko Reus je to 20 km. ..

Mas de l'Aleix- Els Llorers
Mas de l'Aleix- Els Llorers

Mas de l'Aleix-Els Llorers sa nachádza v Renau, 21 km od prístavu Tarragona, 30 km od zábavného parku PortAventura a 31 km od zábavného parku Ferrari Land, a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 2 spálne, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, mikrovlnnou rúrou a varnou doskou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 19 km od kongresového paláca Palacio de Congresos a 18 km od provinčnej rady Tarragona. Na letisko Reus je to 20 km. ..