Ubytovanie v meste Rellinars

Mesto Rellinars sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Rellinars ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Rellinars

Cal Secretari
Cal Secretari

9,5 / 10 (45 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Secretari máte nárok na zľavu Genius! Cal Secretari sa nachádza v Rellinars, 48 ​​km od zábavného parku Tibidabo, a ponúka sezónny vonkajší bazén. Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom. Vila má terasu, výhľad do záhrady, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 3 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na barcelonské letisko El Prat je to 63 km. ..

Villa Nars
Villa Nars

8 / 10 (6 hodnotenie)

Villa Nars sa nachádza v Rellinars, 40 km od zábavného parku Tibidabo a 44 km od Camp Nou. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a reštauráciou. Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Táto vila s výhľadom na bazén a do záhrady má 5 spální a terasu. Vila má terasu s výhľadom na hory, TV, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu a 3 kúpeľne so sprchou a fénom. Na mieste si môžete prenajať auto. Villa Nars sa nachádza 45 km od železničnej stanice Sants a budovy La Pedrera. Na barcelonské letisko El Prat je to 56 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..