Ubytovanie v meste Querol

Mesto Querol sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Querol ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Querol

Mas Formigosa
Mas Formigosa

9,5 / 10 (120 hodnotenie)

V ubytovaní Mas Formigosa máte nárok na zľavu Genius! Mas Formigosa sa nachádza v Querole, 19 km od kláštora Santes Creus a 29 km od múzea Igualada Muleteer. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením a záhradou s terasou a výhľadom na hory. Niektoré izby majú balkón, satelitnú TV s plochou obrazovkou a posedenie. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Prázdninový dom stojí 29 km od múzea kože Igualada a 45 km od kláštora Poblet. Na letisko Reus je to 53 km. ..

CAN TRONC
CAN TRONC

8 / 10 (2 hodnotenie)

CAN TRONC sa nachádza v Querole a ponúka ubytovanie s výhľadom na hory, vonkajší bazén, záhradu, zdieľaný lounge, terasu a bar. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Apartmány majú balkón, TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou. V kuchyni je chladnička, sporák, umývačka riadu a kávovar. V hoteli CAN TRONC sa podávajú raňajky formou bufetu alebo kontinentálne raňajky. Hostia môžu využívať vírivku. K dispozícii je služba požičanie bicyklov. Prázdninový dom stojí 46 km od paláca Palacio de Congresos a 14 km od kláštora Santes Creus. Letisko Reus je vzdialené 48 km. ..