Ubytovanie v meste Prenafeta

Mesto Prenafeta sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Prenafeta ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Prenafeta

Casa Maro Prenafeta
Casa Maro Prenafeta

10 / 10 (1 hodnotenie)

Casa Maro Prenafeta sa nachádza asi 42 km od zábavného parku PortAventura a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom do záhrady. Tento prázdninový dom ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko, spoločnú kuchyňu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Po dni strávenom pešou turistikou alebo jazdou na bicykli môžu hostia relaxovať v záhrade alebo v spoločnom salóniku. Casa Maro Prenafeta sa nachádza 43 km od prístavu Tarragona a zábavného parku Ferrari Land. Na letisko Reus je to 38 km. ..

Aaccent Prenafeta Montblanc
Aaccent Prenafeta Montblanc

8,6 / 10 (10 hodnotenie)

Aaccent Prenafeta Montblanc sa nachádza v Prenafete, iba 42 km od zábavného parku PortAventura, a ponúka spoločný lounge, zázemie pre vodné športy a spoločnú kuchyňu. Prázdninový dom so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom. Prázdninový dom má 4 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a rýchlovarnou kanvicou a 4 kúpeľne so sprchou a fénom. K dispozícii je aj posedenie a 4 kúpeľne. Každé ráno sa podávajú kontinentálne alebo vegetariánske raňajky. Aaccent Prenafeta Montblanc má aj detské ihrisko. K dispozícii je vonkajší bazén a terasa. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Ubytovanie je vzdialené 43 km od prístavu Tarragona a zábavného parku Ferrari Land. Aaccent Prenafeta Montblanc sa nachádza 38 km od letiska Reus a za príplatok zabezpečuje kyvadlovú dopravu na letisko. ..