Ubytovanie v meste Preixéns

Mesto Preixéns sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Preixéns ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Preixéns

CA L'OLIVA
CA L'OLIVA

9,6 / 10 (5 hodnotenie)

V ubytovaní CA L'OLIVA máte nárok na zľavu Genius! CA L'OLIVA sa nachádza v obci Preixéns, iba 38 km od kláštora Valbona de les Monges, a ponúka spoločný salónik, terasu a spoločnú kuchyňu. Prázdninový dom so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 4 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a fénom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Personál recepcie hovorí katalánsky, anglicky, španielsky a francúzsky a ochotne vám poskytne praktické informácie o okolí. Prázdninový dom stojí 49 km od železničnej stanice Lleida a Španielskej asociácie proti rakovine. Na letisko Lleida-Alguaire je to 61 km. ..

Ca l'Agustina
Ca l'Agustina

9,3 / 10 (262 hodnotenie)

Ca l'Agustina ponúka ubytovanie v Preixens. Farma má vonkajší bazén, výhľad na bazén, reštauráciu a bar. Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko. Niektoré izby majú posedenie vhodné na relaxáciu po náročnom dni. Niektoré izby majú terasu alebo balkón. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu. K dispozícii sú tiež bezplatné toaletné potreby a fén. Ca l'Agustina poskytuje bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Recepcia je otvorená nepretržite. Medzi obľúbené aktivity v okolí patrí jazda na koni a cyklistika. Ca l'Agustina stojí 41 km od Leedy a 34 km od Rocallaury. Na letisko Reus je to 72 km. ..