Ubytovanie v meste Poveda de la Sierra

Mesto Poveda de la Sierra sa nachádza v regióne Castilla-La Mancha v štáte Španielsko. Celkovo v meste Poveda de la Sierra ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Poveda de la Sierra

Apartamentos Cruz Mar
Apartamentos Cruz Mar

9,2 / 10 (140 hodnotenie)

Apartamentos Cruz Mar sa nachádza v obci Poveda de la Sierra v regióne Castilla-La Mancha a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením, súkromným parkoviskom a vírivkou. Všetky apartmány majú výhľad na mesto alebo hory, kuchynský kút, TV, DVD prehrávač, šatníkovú skriňu, práčku a vlastnú kúpeľňu s bidetom a toaletnými potrebami zdarma. K vybaveniu patrí chladnička, sporák, umývačka riadu a kávovar. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, rybárčeniu a cyklistike. Na mieste si môžete požičať bicykle. Na letisko Madrid-Torrejón je to 164 km. ..

Hospedaje Rural Casa Parri
Hospedaje Rural Casa Parri

8,5 / 10 (44 hodnotenie)

Hostel Rural Casa Parri sa nachádza v obci Poveda De La Sierra v srdci prírodnej rezervácie Alto Tajo a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Súčasťou hotela je reštaurácia špecializovaná na mäso. Všetky vykurované izby v tomto rustikálnom štýle majú TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu. Niektoré izby majú vírivku. K dispozícii je posteľná bielizeň a uteráky. Hostel Rural Casa Parri sa nachádza v dobrej oblasti pre pešiu turistiku a cykloturistiku, vrátane pôsobivej krajiny s malými kaňonmi a vodopádmi. Rieka Tajo je vzdialená 3 km a ponúka možnosť vyskúšať si niekoľko vodných športov. Stredoveké mesto Molina de Aragón je vzdialené 30 km. Očarujúce mesto Cuenca je vzdialené 70 minút jazdy. ..