Ubytovanie v meste Pomar

Mesto Pomar sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Pomar ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Pomar

Posada Fernanda
Posada Fernanda

9,2 / 10 (393 hodnotenie)

Posada Fernanda sa nachádza v obci Pomar, 39 km od mosta Vizcaya a 42 km od výstaviska Bilbao. Ponúka ubytovanie so záhradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Ubytovanie je vzdialené 46 km od stanice metra San Mamés, 47 km od štadióna San Mamés a 47 km od konferenčného centra Euskalduna a koncertnej siene. Všetky izby majú šatníkovú skriňu a TV s plochou obrazovkou. Štandardom je vlastná kúpeľňa so sprchou a toaletnými potrebami zadarmo. Posada Fernanda podáva kontinentálne raňajky. Ubytovanie je vzdialené 48 km od Guggenheimovho múzea a 49 km od múzea výtvarného umenia. Na letisko Bilbao je to 47 km. ..

El ParaÍso de Guriezo
El ParaÍso de Guriezo

7,8 / 10 (242 hodnotenie)

El Paraíso de Guriezo sa nachádza v obci Pomar, 40 km od mosta Vizcaya, a ponúka ubytovanie s bezplatnou požičovňou bicyklov, bezplatným súkromným parkoviskom, záhradou a terasou. Ubytovanie je vzdialené asi 43 km od výstaviska Bilbao, 48 km od stanice metra San Mamés a 48 km od štadióna San Mamés. Penzión ponúka vírivku, nepretržite otvorenú recepciu a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Niektoré izby majú vlastnú kúpeľňu a výhľad na hory. V Pomare a okolí sa môžete venovať cyklistike. Ubytovanie je vzdialené 49 km od konferenčného centra Euskalduna a koncertnej siene a 50 km od Guggenheimovho múzea. Letisko Bilbao je vo vzdialenosti 48 km. ..