Ubytovanie v meste Pobla de Masaluca

Mesto Pobla de Masaluca sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Pobla de Masaluca ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Pobla de Masaluca

Casa Vall Bona
Casa Vall Bona

8,9 / 10 (11 hodnotenie)

Casa Vall Bona sa nachádza v Pobla de Masaluca a ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Vidiecky dom s terasou a výhľadom na hory má 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 2 kúpeľne so sprchou. Nechýba ani posteľná bielizeň a uteráky. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí katalánsky, anglicky a španielsky. Vidiecky dom má aj gril. Casa Vall Bona sa nachádza 92 km od letiska Reus a za príplatok zabezpečuje kyvadlovú dopravu na letisko. ..

Los Trulls d´Auligué
Los Trulls d´Auligué

8,8 / 10 (105 hodnotenie)

Los Trulls d'Auligué sa nachádza v meste Pobla de Masaluca a ponúka výhľad na hory, záhradu a zdieľaný lounge. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie vo všetkých priestoroch a súkromné ​​parkovisko. je k dispozícii na mieste. Vidiecky dom má balkón, výhľad na mesto, posedenie, káblovú TV, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. K dispozícii je aj varná doska, sendvičovač a kávovar. Letisko Reus je vzdialené 92 km. ..

Camping Port Massaluca
Camping Port Massaluca

8,8 / 10 (67 hodnotenie)

V ubytovaní Camping Port Massaluca máte nárok na zľavu Genius! Camping Port Massaluca sa nachádza v meste Pobla de Masaluca a ponúka ubytovanie s výhľadom na hory, záhradu, terasu, reštauráciu, bar a zázemie pre vodné športy. Kemp poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko. Všetky apartmány majú klimatizáciu, vlastnú kúpeľňu a kuchyňu s chladničkou. Všetky apartmány majú posedenie a jedálenský kút. Camping Port Massaluca podáva každé ráno kontinentálne a americké raňajky. K dispozícii je aj gril. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a šnorchlovaniu. Camping Port Massaluca zaisťuje službu požičanie bicyklov. Na letisko Lleida-Alguaire je to 84 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..