Ubytovanie v meste Pla del Panadés

Mesto Pla del Panadés sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Pla del Panadés ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Pla del Panadés

Casa Fontanals
Casa Fontanals

9,9 / 10 (9 hodnotenie)

Casa Fontanals sa nachádza v Pla del Panadés a ponúka záhradu, zdieľaný lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na mesto. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, cyklistike a biliardu. Klimatizovaná vila má 6 spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 3 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Letisko Barcelona El Prat je vzdialené 57 km. ..

Ca la Paula
Ca la Paula

9,9 / 10 (7 hodnotenie)

Ca la Paula sa nachádza v Pla del Panadés a ponúka zdieľaný lounge, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady. K dispozícii je aj súkromný bazén. Prázdninový dom má 6 spální, 3 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na bazén. K dispozícii sú aj 3 kúpeľne s bidetom, sprchou, vaňou, bezplatnými toaletnými potrebami a fénom. Každé ráno sa podávajú kontinentálne raňajky alebo raňajky formou bufetu. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí katalánsky, anglicky, španielsky a francúzsky. Ca la Paula ponúka detské ihrisko. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, venovať sa pešej turistike alebo cyklistike alebo relaxovať v záhrade a využívať gril. Na barcelonské letisko El Prat je to 57 km. ..

Bed & Breakfast Wine & Cooking Penedès
Bed & Breakfast Wine & Cooking Penedès

9,7 / 10 (200 hodnotenie)

Wine & Cooking Penedès sa nachádza v obci Pla del Penedès na statku zo 17. storočia. Tento bed and breakfast ponúka samoobslužný bar a občerstvenie. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a denne sa podáva kontinentálne raňajky. Má spoločnú terasu a veľkú záhradu s nádherným výhľadom na okolité vinice. V okolí sa môžete venovať cyklistike a pešej turistike. Všetky izby majú parketové podlahy, TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou, fénom a toaletnými potrebami zdarma. K dispozícii je posteľná bielizeň a uteráky. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Wine & Cooking Penedès sa nachádza 3 minúty jazdy od mesta Puigdàlber a 7 km od Vilafranca del Penedès. Na najbližšiu pláž v Sitges dôjdete autom za 25 minút. Na barcelonské letisko El Prat je to 53 km. ..

Mas Palou
Mas Palou

9 / 10 (2 hodnotenie)

Mas Palou sa nachádza 50 km od Camp Nou a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu a klimatizované izby s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Všetky apartmány majú terasu s výhľadom na bazén, satelitnú TV, jedálenský kút, dobre vybavenú kuchyňu a vlastnú kúpeľňu so sprchou, bezplatnými toaletnými potrebami a fénom. K vybaveniu patrí chladnička, sporák, umývačka riadu, kávovar a rýchlovarná kanvica. Každé ráno sa podávajú kontinentálne alebo talianske raňajky formou bufetu. K dispozícii je aj gril. Mas Palou má detské ihrisko a zdieľaný lounge. Na barcelonské letisko El Prat je to 56 km. ..