Ubytovanie v meste Periedo

Mesto Periedo sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Periedo ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Periedo

Preciosos apartamentos a 15 minutos de Comillas
Preciosos apartamentos a 15 minutos de Comillas

9,3 / 10 (9 hodnotenie)

Preciosos apartamentos a 15 minút de Comillas sa nachádza v Periede, 38 km od prístavu Santander a 39 km od Puerto Chico. Všetky apartmány majú posedenie, rozkladaciu pohovku, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu. Apartmán je vzdialený 39 km od festivalového paláca Santander a kasína El Sardinero. Preciosos apartamentos a 15 minút de Comillas leží 34 km od letiska Santander. ..

Posada Vallejo
Posada Vallejo

8,8 / 10 (119 hodnotenie)

Posada Vallejo sa nachádza 2 km od centra Cabezon de la Sal a je dom z 18. storočia so záhradnou terasou a grilom. K dispozícii je nepretržite otvorený bar a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v izbách. Rustikálne vykurované izby majú drevené podlahy, písací stôl, TV a šatníkovú skriňu. Vo vlastnej kúpeľni nájdete fén a bezplatné toaletné potreby. K dispozícii je herňa a TV miestnosť s krbom. Vallejo má snack bar a na požiadanie je možné pripraviť obedové balíčky. K dispozícii sú aj raňajky v stredomorskom štýle. Za príplatok je k dispozícii služba prania a žehlenia bielizne. K dispozícii je bezplatné parkovisko a ľahký prístup k diaľnici A8. Santillana del Mar je vzdialené 8 km a Santander 30 km. ..

La Casa de la Bolera
La Casa de la Bolera

8,4 / 10 (16 hodnotenie)

La Casa de la Bolera sa nachádza v Periede, 38 km od prístavu Santander, 39 km od Puerto Chico a 39 km od festivalového paláca Santander. Ubytovanie bolo postavené v roku 2018 a má terasu. Prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu a 2 kúpeľne s fénom a vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom sa nachádza 39 km od kasína El Sardinero a 40 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Letisko Santander je vo vzdialenosti 35 km. ..