Ubytovanie v meste Pauls de Flamisells

Mesto Pauls de Flamisells sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Pauls de Flamisells ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Pauls de Flamisells

La Portella
La Portella

10 / 10 (2 hodnotenie)

La Portella sa nachádza v Pauls de Flamisells a ponúka bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady. Tento apartmán má záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Apartmán má balkón, 2 spálne, obývaciu izbu a dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na letisko Andorra-La Seu d'Urgell je to 103 km. ..

GISCA
GISCA

9 / 10 (28 hodnotenie)

GISCA sa nachádza v obci Pauls de Flamisells v Katalánsku a ponúka balkón a výhľad do záhrady. Apartmán má terasu, výhľad na hory, 1 spálňu, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Na letisko Andorra-La Seu d'Urgell je to 103 km. ..

CASA LLOP a Paüls, Vall Fosca
CASA LLOP a Paüls, Vall Fosca

8,9 / 10 (15 hodnotenie)

CASA LLOP a Paüls sa nachádzajú v obci Pauls de Flamisells v Katalánsku. Vall Fosca má balkón a výhľad na hory. Apartmán so záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom. Tento apartmán má 2 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí sa môžete venovať lyžovaniu. Na letisko Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km. ..

Chalet independiente en la Vall Fosca , Pirineo catalán
Chalet independiente en la Vall Fosca , Pirineo catalán

8,4 / 10 (33 hodnotenie)

V ubytovaní Chalet independiente en la Vall Fosca, Pirineo máte nárok na zľavu Genius! Chalet independiente en La Vall Fosca, Pirineo catalán má balkón a výhľad na rieku. Ponúka výhľad na jazero a terasu. Chata má terasu, výhľad na hory, 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Chalet independiente en la Vall Fosca, Pirineo català sa môže pochváliť záhradou. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Na letisko Andorra-La Seu d'Urgell je to 101 km. ..