Ubytovanie v meste Panzares

Mesto Panzares sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste Panzares ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Panzares

Anahuaska Art - Suites Temáticas
Anahuaska Art - Suites Temáticas

9,6 / 10 (483 hodnotenie)

Anahuaska sa nachádza v Panzarese v La Rioja a ponúka vonkajší bazén a suity s manželskou posteľou a vírivkou. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Všetky suity majú moderný dizajn a kuchynku s mikrovlnnou rúrou a kávovarom. Dom má kúrenie, zasadacia miestnosť a zdieľaný lounge s TV. K dispozícii je bar s karaoke večermi a rôzne koncerty. Pred domom je zeleninová záhrada. Hotel sa nachádza pri rieke Iregua, v blízkosti prírodnej rezervácie Sierra de Cebollera. ..

Casa Senderuela
Casa Senderuela

9,4 / 10 (145 hodnotenie)

Casa Senderuela sa nachádza v Panzarese a ponúka výhľad na mesto, záhradu, zdieľaný lounge a terasu. Tento vidiecky dom ponúka Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko. Casa Senderuela má posedenie s TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami, fénom a sprchou. Všetky apartmány majú terasu s výhľadom na hory. Hostia môžu využívať vírivku. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Casa Senderuela sa nachádza 25 km od múzea La Rioja a 26 km od katedrály Santa María de la Redonda. Letisko Logroño-Agoncillo je vzdialené 39 km. ..