Ubytovanie v meste Osor

Mesto Osor sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Osor ponúkame 11 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Osor

La Piconera (Petit Luxe)
La Piconera (Petit Luxe)

9,9 / 10 (19 hodnotenie)

V ubytovaní La Piconera (Petit Luxe) máte nárok na zľavu Genius! La Piconera (Petit Luxe) sa nachádza v Osore v Katalánsku, 26 km od železničnej stanice Girona. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, detské ihrisko, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Chata má terasu, výhľad na hory, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu s bidetom a fénom. K dispozícii je umývačka riadu, mikrovlnná rúra, varná doska, kávovar a rýchlovarná kanvica. La Piconera (Petit Luxe) ponúka aj gril. Hostia môžu využívať zdieľaný lounge av okolí sa venovať pešej turistike. Ubytovanie je vzdialené 50 km od aquaparku Water World a 27 km od mosta Pont de Pedra. Na letisko Girona-Costa Brava je to 27 km. (Petiť Luxe). ..

Beautiful apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (1 hodnotenie)

Krásny apartmán v Osor s 2 izbami, Wi-Fi a vonkajší bazén sa nachádza v Osore, 47 km od aquaparku Water World, 24 km od mosta Pont de Pedra a 49 km od golfového ihriska Lloret Pitch and Putt. Tento 3-hviezdičkový apartmán sa nachádza 23 km od železničnej stanice Girona. Klimatizovaný apartmán má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou. Tento 3-hviezdičkový apartmán ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Apartmán je vzdialený 50 km od parku Gnomo a záhrad Santa Clotilde. Na letisko Girona-Costa Brava je to 24 km. ..

River house_Casa junto al río
River house_Casa junto al río

8,7 / 10 (15 hodnotenie)

River house_Casa junto al río sa nachádza v Osore, iba 27 km od železničnej stanice Girona, a ponúka záhradu, tenisový kurt a bezplatnú kyvadlovú dopravu. Tento prázdninový dom ponúka výhľad do záhrady a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dom má výhľad na hory a rieku, 3 spálne a balkón. Tento prázdninový dom má terasu s výhľadom na mesto, káblovú TV s plochou obrazovkou, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou, varnou doskou a sendvičovačom a 1 kúpeľňu s vaňou alebo sprchou a fénom. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Prázdninový dom je vzdialený 28 km od mosta Pont de Pedra a 47 km od katedrály Vic. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 28 km. ..

Can Frencis
Can Frencis

8,6 / 10 (12 hodnotenie)

Can Frencis sa nachádza približne 27 km od železničnej stanice Girona a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na hory. Tento prázdninový dom ponúka výhľad na rieku a do záhrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má terasu, výhľad na mesto, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s bidetom. Uteráky a posteľná bielizeň sú k dispozícii za príplatok. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Can Frencis sa nachádza 28 km od mosta Pont de Pedra a 48 km od katedrály Vic. Na letisko Girona-Costa Brava je to 28 km. ..

Flateli Osor - Ca la Conxita
Flateli Osor - Ca la Conxita

8,3 / 10 (15 hodnotenie)

Flateli Osor - Ca ponúka bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. la Conxita sa nachádza v Osore. Katedrála Vic je vzdialená 47 km. Prázdninový dom má balkón, výhľad na mesto, 3 spálne, obývaciu izbu, TV, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 3 kúpeľne so sprchou. Prázdninový dom stojí 27 km od železničnej stanice Girona a 28 km od mosta Pont de Pedra. Na letisko Girona-Costa Brava je to 28 km. ..

Holiday home Can Clerc
Holiday home Can Clerc

7,5 / 10 (55 hodnotenie)

Prázdninový dom Can Clerc sa môže pochváliť vonkajším bazénom, grilom a zariadenou terasou s výhľadom na hory. Toto ubytovanie uprostred prírody sa nachádza v Sant Hilari Sacalm. K dispozícii sú 3 prázdninové domy. Všetky očarujúce a farebné domy majú klimatizáciu a bezplatné Wi-Fi. K dispozícii je posedenie s 2 rozkladacími pohovkami a plne vybavená kuchyňa s mikrovlnnou rúrou a sporákom. K dispozícii je spálňa s manželskou posteľou a spálňa s poschodovými posteľami pre 2 osoby. V kúpeľni je sprcha. Na mieste av okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane cyklistiky a pešej turistiky. Parkovanie na mieste je zadarmo. Do aquaparku WaterWorld sa dostanete za 40 minút. Tento prázdninový dom je vzdialený 84 km od barcelonského letiska El Prat. ..

Can Matret, casa amb jardí en un entorn rural
Can Matret, casa amb jardí en un entorn rural

7 / 10 (20 hodnotenie)

S výhľadom do záhrady, Can Matret, casa amb jardín en un entorn rural ponúka ubytovanie s terasou a balkónom, asi 28 km od Pont de Pedra. Nachádza sa 27 km od železničnej stanice Girona a ponúka záhradu a bezplatné parkovanie. Prázdninový dom má 1 spálňu, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Katedrála Vic je vzdialená 48 km. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 28 km. ..

La Menta
La Menta

6,8 / 10 (4 hodnotenie)

La Menta sa nachádza v Osore, 23 km od železničnej stanice Girona, 47 km od aquaparku Water World a 24 km od mosta Pont de Pedra. Ponúka výhľad na hory a rieku a je vzdialený 49 km od golfového ihriska Lloret Pitch a Putt. Apartmán sa nachádza na prízemí a má 4 spálne, káblovú TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je detské ihrisko. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, venovať sa pešej turistike alebo rybárčeniu, relaxovať v záhrade a využívať gril. La Menta sa nachádza 50 km od parku Gnomo a záhrad Santa Clotilde. Na letisko Girona-Costa Brava je to 24 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Amazing apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Ubytovacie zariadenie sa nachádza v Osore, 47 km od aquaparku Water World, 24 km od Pont de Pedra a 49 km od golfového ihriska Lloret Pitch and Putt. Tento 3-hviezdičkový apartmán má výhľad na hory a je vzdialený 23 km od železničnej stanice Girona. Klimatizovaný apartmán má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou. Tento 3-hviezdičkový apartmán ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Apartmán je vzdialený 50 km od parku Gnomo a záhrad Santa Clotilde. Na letisko Girona-Costa Brava je to 24 km. ..

Escapada rural - Piscina - Cicloturismo
Escapada rural - Piscina - Cicloturismo

Escapada rural - Piscina - Cicloturismo sa nachádza v Osore, 27 km od železničnej stanice Girona a 28 km od mosta Pont de Pedra. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením a terasou. Vidiecky dom stojí 48 km od katedrály Vic. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 28 km. ..

Nice apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Pekný apartmán v Osor s 2 lôžkami, Wi-Fi a vonkajší bazén sa nachádza v Osore, 47 km od aquaparku Water World, 24 km od Pont de Pedra a 49 km od golfového ihriska Lloret Pitch a Putt. Tento 3-hviezdičkový apartmán má výhľad na hory a je vzdialený 23 km od železničnej stanice Girona. Klimatizovaný apartmán má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou. Tento 3-hviezdičkový apartmán ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Apartmán je vzdialený 50 km od parku Gnomo a záhrad Santa Clotilde. Na letisko Girona-Costa Brava je to 24 km. ..