Ubytovanie v meste Olost

Mesto Olost sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Olost ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Olost

Country House El Permanyer
Country House El Permanyer

9 / 10 (21 hodnotenie)

V ubytovaní Country House El Permanyer máte nárok na zľavu Genius! Ubytovanie sa nachádza v obci Olost v Katalánsku, 18 km od katedrály Vic. Country House El Permanyer ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, grilom, záhradou a neplateným súkromným parkoviskom. K dispozícii je plne vybavená kúpeľňa so sprchou a fénom. Vidiecky dom má aj terasu. Country House El Permanyer ponúka stolný tenis av okolí sa môžete venovať pešej turistike alebo cyklistike. Ubytovanie je vzdialené 17 km od kina Vigatà a 18 km od múzea Episcopal de Vic. Na letisko Girona-Costa Brava je to 72 km. ..

Camping Lluçanès
Camping Lluçanès

8,6 / 10 (21 hodnotenie)

Camping Lluçanès sa nachádza v Oloste, 43 km od Camprodonu. 39 km od Olotu. Wi-Fi je tu dostupné zadarmo. Niektoré apartmány majú posedenie a/alebo jedálenský kút. Niektoré majú aj kuchyňu s chladničkou. Bungalovy majú terasu. Camping Lluçanès leží 34 km od Montseny. Na letisko Girona-Costa Brava je to 56 km. ..