Ubytovanie v meste Olius

Mesto Olius sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Olius ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Olius

La Torreta d'Olius
La Torreta d'Olius

9,7 / 10 (17 hodnotenie)

V ubytovaní La Torreta d'Olius máte nárok na zľavu Genius! La Torreta d'Olius sa nachádza asi 7,2 km od golfového ihriska Ribera Salada a ponúka ubytovanie s terasou, patiom a výhľadom na hory. Táto vila ponúka bezplatné súkromné ​​parkovisko, zdieľaný lounge a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaná vila má 6 spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 6 kúpeľní so sprchou a vírivkou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí katalánsky, anglicky, španielsky a francúzsky. Pre deti je pripravené detské ihrisko. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, relaxovať v záhrade alebo sa venovať pešej turistike alebo lyžovaniu. La Torreta d'Olius sa nachádza 23 km od kultúrneho parku Cardona Salt Mountain a 27 km od lyžiarskeho strediska Port del Comte. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 74 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Casa Rural Sant Joan
Casa Rural Sant Joan

9,6 / 10 (11 hodnotenie)

Casa Rural Sant Joan sa nachádza v Olíuse a ponúka bezplatné Wi-Fi a sezónny vonkajší bazén. Na mieste je súkromné ​​neplatené parkovisko. Všetky apartmány majú TV s plochou obrazovkou. Niektoré apartmány majú jedálenský kút a/alebo terasu. K dispozícii je aj kuchyňa s umývačkou a sporákom. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra a kávovar. V zdieľanej kúpeľni je bidet a sprcha. Nechýba ani posteľná bielizeň. Casa Rural Sant Joan ponúka aj gril. Na mieste si môžete zahrať stolný tenis a zadarmo si požičať bicykle. V okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane cyklistiky a pešej turistiky. Casa Rural Sant Joan sa nachádza 39 km od Manresy a 15 km od Cardony. ..

Marcús casa rural
Marcús casa rural

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Marcús casa rural sa nachádza v Oliuse, iba 5 km od golfového ihriska Ribera Salada, a ponúka záhradu, terasu a nepretržite otvorenú recepciu. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a stolnému tenisu. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Tento prázdninový dom má 4 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 4 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom má detské ihrisko a lyžiareň. Marcus casa rural sa nachádza 23 km od kultúrneho parku Cardona Salt Mountain a 27 km od lyžiarskeho strediska Port del Comte. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 73 km. ..

Cal Sastre
Cal Sastre

9,3 / 10 (7 hodnotenie)

Cal Sastre sa nachádza v Oliuse, 23 km od kultúrneho parku Cardona Salt Mountain a 39 km od lyžiarskeho strediska Port del Comte. 4,4 km od golfového ihriska Ribera Salada. Ponúka záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 44 km od lyžiarskeho strediska Tuixent – ​​La Vansa. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 71 km. ..