Ubytovanie v meste Montederramo

Mesto Montederramo sa nachádza v regióne Galícia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Montederramo ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Montederramo

Casa Tino 2
Casa Tino 2

10 / 10 (1 hodnotenie)

Casa Tino 2 sa nachádza v Montederrame, 43 km od termálnych prameňov As Burgas a 27 km od kaňonu Sil. Ponúka výhľad na hory. Na mieste je súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má balkón, výhľad na mesto, 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 33 km od lyžiarskeho a horského strediska Manzaneda a 41 km od výstaviska Auditorium. Na letisko Vigo je to 133 km. ..

Casa Tino
Casa Tino

9,7 / 10 (6 hodnotenie)

Casa Tino ponúka ubytovanie s balkónom a výhľadom do záhrady, asi 43 km od termálnych prameňov As Burgas. Auditórium - výstavisko je vzdialené 41 km. Prázdninový dom má 4 spálne, obývaciu izbu s TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu a 2 kúpeľne. K dispozícii sú aj 2 kúpeľne. Prázdninový dom je vzdialený 27 km od kaňonu Sil a 33 km od lyžiarskeho a horského strediska Manzaneda. Na letisko Vigo je to 133 km. ..

Apartamento rural con increíbles vistas
Apartamento rural con increíbles vistas

9,5 / 10 (25 hodnotenie)

Apartamento rural con increíbles vistas sa nachádza v Montederrame, 43 km od termálnych prameňov As Burgas a 27 km od kaňonu Sil. Ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizáciu. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, cyklistike a ďalším aktivitám. Tento apartmán má 1 spálňu, kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán je vzdialený 33 km od lyžiarskeho a horského strediska Manzaneda a 41 km od výstaviska Auditorium. Na letisko Vigo je to 133 km. ..