Ubytovanie v meste Montcortes

Mesto Montcortes sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Montcortes ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Montcortes

Casa Manel - Loft rústico con encanto
Casa Manel - Loft rústico con encanto

9,7 / 10 (4 hodnotenie)

Ponúka záhradu a gril. Casa Manel - Loft rústico con encanto ponúka ubytovanie v Montcortes s bezplatným Wi-Fi pripojením a výhľadom na rieku. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a lyžovaniu. Apartmán má terasu, výhľad na hory, 1 spálňu, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Letisko Andorra-Na letisko La Seu d'Urgell je to 69 km. ..

Casa Sisquet
Casa Sisquet

9,4 / 10 (7 hodnotenie)

Casa Sisquet sa nachádza v Montcortes, iba 49 km od kostola Assumpcio de Coll, a ponúka záhradu, zdieľaný lounge a spoločnú kuchyňu. Vidiecky dom má balkón av okolí sa môžete venovať pešej turistike a biliardu. Vidiecky dom má 7 spální, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí anglicky, španielsky, francúzsky a holandsky. Vidiecky dom má aj gril. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 75 km. ..