Ubytovanie v meste Montardit

Mesto Montardit sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Montardit ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Montardit

Casa Duc
Casa Duc

9,8 / 10 (38 hodnotenie)

Casa Duc sa nachádza v Montardite a ponúka záhradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať lyžovaniu a stolnému tenisu. Tento prázdninový dom má 4 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste si môžete zakúpiť skipasy. Letisko Andorra-Na letisko La Seu d'Urgell je to 56 km. ..

Casa Jonico
Casa Jonico

9,5 / 10 (4 hodnotenie)

Casa Jonico sa nachádza v Montardite a ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a lyžovaniu. Chata má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a 3 kúpeľne so sprchou a vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. V chate je k dispozícii predaj skipasov a lyžiareň. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 57 km. ..

Paller de Bordalé
Paller de Bordalé

9,2 / 10 (5 hodnotenie)

Paller de Bordalé sa nachádza v Montardite v Katalánsku a ponúka balkón. Tento prázdninový dom ponúka spoločnú kuchyňu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má 4 spálne, 3 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Po dni strávenom pešou turistikou, lyžovaním alebo jazdou na bicykli môžu hostia relaxovať v spoločnom salóniku. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 57 km. ..