Ubytovanie v meste Mazcuerras

Mesto Mazcuerras sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Mazcuerras ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Mazcuerras

Finca La Peñiga
Finca La Peñiga

9 / 10 (1 hodnotenie)

Finca La Peñiga sa nachádza v Mazcuerras, 44 km od prístavu Santander a 45 km od Puerto Chico. Ponúka bezplatné Wi-Fi, záhradu a klimatizáciu. Apartmán má balkón a výhľad do záhrady. Prázdninový dom má 4 spálne, 3 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na jazero. K dispozícii je aj služba stráženia detí. Finca La Peñiga sa nachádza 45 km od festivalového paláca Santander a kasína El Sardinero. Na letisko Santander je to 40 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Casa a estrenar de lujo cerca del mar y montaña
Casa a estrenar de lujo cerca del mar y montaña

6 / 10 (5 hodnotenie)

Hotel Casa a estrenar de lujo cerca del mar y montaña sa nachádza v Mazcuerrase, 41 km od prístavu Santander a 42 km od Puerto Chico. Ponúka terasu a výhľad do záhrady. K dispozícii je neplatené súkromné ​​parkovisko, nepretržite otvorená recepcia a bezplatné Wi-Fi. Vila má 3 spálne, plne vybavenú kuchyňu a 2 kúpeľne. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Hostia môžu využívať záhradu av okolí sa venovať pešej turistike. 43 km od festivalového paláca Santander a kasína El Sardinero sa nachádza 43 km od Casa a estrenar de lujo. Na letisko Santander je to 38 km. ..