Ubytovanie v meste Matadepera

Mesto Matadepera sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Matadepera ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Matadepera

Alojamiento privado en casa de montaña
Alojamiento privado en casa de montaña

8,3 / 10 (10 hodnotenie)

V ubytovaní Alojamiento en casa de montaña máte nárok na zľavu Genius! Alojamiento privat en casa de montaña sa nachádza v Matadepera, 30 km od Tibidaba a 31 km od katedrály Sagrada Familia. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, záhradou a terasou. Ponúka výhľad do záhrady a stojí 32 km od štadióna Camp Nou a budovy La Pedrera. Apartmán sa nachádza na prízemí a má 1 spálňu, káblovú TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, mikrovlnnou rúrou a varnou doskou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste si môžete zahrať šípky av okolí sa venovať pešej turistike alebo lyžovaniu. Alojamiento en casa de montaña sa nachádza 32 km od Casa Batlló a 33 km od železničnej stanice Sants. Na barcelonské letisko El Prat je to 43 km. ..

Stunning Home In Matadepera With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Stunning Home In Matadepera With Wifi, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnotenie)

Úchvatný domov sa nachádza v meste Matadepera, 34 km od katedrály Sagrada Familia, 37 km od Camp Nou a 38 km od železničnej stanice Sants. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom je vzdialený 34 km od zábavného parku Tibidabo. Prázdninový dom má balkón, výhľad na hory, 6 spální, obývaciu izbu, TV, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 4 kúpeľne so sprchou. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Prázdninový dom je vzdialený 39 km od budovy La Pedrera a Casa Batlló. Letisko Barcelona El Prat je vzdialené 48 km. V Matadepera s Wifi, vonkajší bazén a bazén. ..