Ubytovanie v meste Los Molinos

Mesto Los Molinos sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Los Molinos ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Los Molinos

Casa Martí, alojamiento rural con encanto
Casa Martí, alojamiento rural con encanto

10 / 10 (5 hodnotenie)

Casa Martí, hotel rural con encanto sa nachádza v Los Molinos v Katalánsku a ponúka balkón a výhľad na hory. Ponúka terasu a Wi-Fi zadarmo. Chata má 1 spálňu, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 1 kúpeľňu s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Na letisko Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km. ..

Casa rural con vistas en el corazón del Pirineo
Casa rural con vistas en el corazón del Pirineo

9,2 / 10 (8 hodnotenie)

Casa rural amb vistas en El corazón del Pirineo sa nachádza v Los Molinos. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Chata má 3 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Hostia môžu využívať zdieľaný lounge av okolí sa venovať pešej turistike. Na letisko Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km. ..

Hotel Vall Fosca
Hotel Vall Fosca

8,9 / 10 (173 hodnotenie)

Hotel Vall Fosca sa nachádza v Molinoso, v krásnej oblasti Pallars Jussà katalánskych Pyrenejí. Tento horský hotel má záhradu s 2 sezónnymi bazénmi obklopenými vodopádmi. Všetky izby v hoteli Vall Fosca majú horský štýl s TV, bezplatným Wi-Fi pripojením a trezorom. Postele majú latexové matrace a každá izba má vlastnú kúpeľňu s bavlnenými uteráky a vyhrievaným vešiakom na uteráky. Niektoré majú hydromasážnu sprchu. Izby majú výhľad do záhrady, na hory, rieku alebo vodopád. V hotelovej reštaurácii sa podávajú tradičné katalánske jedlá a nechýba ani bar. Pokiaľ plánujete celodenný výlet, môžete si objednať obedové balíčky. Personál hotela Vall Fosca vám poskytne informácie o tom, čo vidieť a robiť v okolí, vrátane krásnych turistických trás, extrémnych športov a jazdy na koni. Národný park Aigüestortes I Estany de Sant Maurici je od hotela len kúsok autom. Do Andorry prídete za 2 hodiny a do Leedy za 1 hodinu a 45 minút. ..

Vall Fosca Apartment
Vall Fosca Apartment

7,7 / 10 (14 hodnotenie)

Apartment Vall Fosca sa nachádza v Los Molinos. Nechýba ani kúpeľňa. Na letisko Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km. ..