Ubytovanie v meste Los Marines

Mesto Los Marines sa nachádza v regióne Andalúzia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Los Marines ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Los Marines

Casa rural Villa Valeria Sierra de Aracena
Casa rural Villa Valeria Sierra de Aracena

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Casa rural Villa Valeria Sierra de Aracena ponúka ubytovanie s výhľadom na hory v Los Marines, 30 km od Estación de La Junta a 42 km od Estación de Cataveral. Tento prázdninový dom sa nachádza 22 km od Estación de La Nava a 38 km od Corta Atalaya. Prázdninový dom má 4 spálne, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na mesto. La Gruta Prázdninový dom je vzdialený 6,8 km od mesta de las Maravillas a 8,1 km od skaly Arias Montano. Na sevillské letisko je to 99 km. ..

Huerto Los Castaños
Huerto Los Castaños

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Huerto Los Castaños sa nachádza asi 30 km od Estación de La Junta a ponúka výhľad na mesto, sezónny vonkajší bazén, záhradu a terasu. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, rybárčeniu a cyklistike. Prázdninový dom má 3 spálne, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, mikrovlnnou rúrou, práčkou, varnou doskou a sendvičovačom. K dispozícii je aj gril. Hotel Huerto Los Castaños sa nachádza 42 km od Estación de Cataveral a 7 km od La Gruta de las Maravillas. Na letisko Sevilla je to 100 km. ..

Casa Rural Miranda
Casa Rural Miranda

9,3 / 10 (20 hodnotenie)

Casa Rural Miranda sa nachádza v Los Marines, iba 30 km od Estación de La Junta, a ponúka ubytovanie s terasou, záhradou a vonkajším bazénom. Tento vidiecky dom má aj vlastný bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný vidiecky dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a 2 kúpeľne s bidetom a fénom. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Vidiecky dom sa nachádza 42 km od Estación de Cataveral a 6,8 km od La Gruta de las Maravillas. Na sevillské letisko je to 99 km. ..

Espaciosa y Elegante Casa Rural en Los Marines
Espaciosa y Elegante Casa Rural en Los Marines

9,3 / 10 (15 hodnotenie)

V ubytovaní Espaciosa y Elegante Casa Rural Los Marines máte nárok na zľavu Genius! Espaciosa y Elegante Casa Rural a Los Marines sa nachádza v Los Marines, 30 km od Estación de La Junta, 42 km od Estación de Cataveral a 6,7 ​​km od La Gruta de las Maravillas. Ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dom ponúka terasu. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a 3 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 8,1 km od skaly Arias Montano a 22 km od Estación de La Nava. Espaciosa y Elegante Casa Rural a Los Marines sa nachádza 99 km od sevillského letiska. ..