Ubytovanie v meste Lomito Fragoso y Honduras

Mesto Lomito Fragoso y Honduras sa nachádza v regióne La Gomera v štáte Španielsko. Celkovo v meste Lomito Fragoso y Honduras ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Lomito Fragoso y Honduras

Apartment Izcague Castilla
Apartment Izcague Castilla

9,3 / 10 (17 hodnotenie)

V ubytovaní Apartment Izcague Castilla máte nárok na zľavu Genius! Apartmán Izcague Castilla sa nachádza v obci Lomito Fragoso y Honduras, 300 metrov od priehrady Izcagüe. Wi-Fi je tu dostupné zadarmo. Oba apartmány majú posedenie s TV a terasu. V kuchyni je varná doska, mikrovlnná rúra a sendvičovač. V jednom z apartmánov je jedálenský kút a práčka. Každý apartmán má spálňu s oddelenými posteľami a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu a k dispozícii sú uteráky a posteľná bielizeň. Letisko Tenerife Juh je vzdialené 68 km. Na mieste je neplatené parkovisko. ..

Casa Rural Rincón del Olivo
Casa Rural Rincón del Olivo

9,1 / 10 (48 hodnotenie)

V ubytovaní Casa Rural Rincón del Olivo máte nárok na zľavu Genius! Ubytovanie v Lomite Fragoso Prázdninový dom Casa Rural Rincón del Olivo sa nachádza v Hondurase v regióne La Gomera a ponúka terasu a výhľad na hory. Sídli v budove z roku 1916 a ponúka bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dom má terasu, 2 oddelené spálne a plne vybavený kuchynský kút. Nechýba ani satelitná TV s plochou obrazovkou. K dispozícii je aj gril. V okolí sa môžete venovať rybárčeniu. Casa Rural Rincón del Olivo sa nachádza 17 km od Valle Gran Rey. Prístav San Sebastian je vzdialený 8 km a na letisko La Gomera je to 37 km. ..