Ubytovanie v meste Les Planes del Rei

Mesto Les Planes del Rei sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Les Planes del Rei ponúkame 13 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Les Planes del Rei

Casa Adosada Casalot I
Casa Adosada Casalot I

9 / 10 (1 hodnotenie)

Casa Adosada Casalot s výhľadom do záhrady I ponúka ubytovanie s terasou a balkónom, asi 26 km od zábavného parku PortAventura. K dispozícii je aj súkromný bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dom má 3 spálne, TV s plochou obrazovkou, klimatizáciu a obývaciu izbu. K dispozícii je aj kuchyňa. Dovolenkový dom stojí 27 km od zábavného parku Ferrari Land a 35 km od prístavu Tarragona. Na letisko Reus je to 29 km. ..

Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura
Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura

9 / 10 (1 hodnotenie)

Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura sa nachádza približne 26 km od zábavného parku Ferrari Land a ponúka ubytovanie so záhradou, balkónom a výhľadom na bazén. Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 2 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Uteráky a posteľná bielizeň sú k dispozícii za príplatok. Prázdninový dom je vzdialený 34 km od prístavu Tarragona a kongresového paláca. Casalot Miami Playa cerca de Port Aventura leží 28 km od letiska Reus. ..

Casa Miami Playa Casalot
Casa Miami Playa Casalot

8,8 / 10 (11 hodnotenie)

V ubytovaní Casa Miami Playa Casalot máte nárok na zľavu Genius! Casa Miami Playa Casalot sa nachádza v meste Les Planes del Rei v Katalánsku a ponúka terasu a výhľad na bazén. Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 3 spálne, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 2 kúpeľne s bidetom. Prázdninový dom má terasu. Hostia si môžu zaplávať v spoločnom vonkajšom bazéne, venovať sa pešej turistike alebo rybárčeniu, relaxovať v záhrade a využívať gril. Casa Miami Playa Casalot sa nachádza 25 km od Salou a 37 km od Tarragóny. Na letisko Reus je to 30 km. ..

Apartment Eurosol
Apartment Eurosol

8 / 10 (1 hodnotenie)

Apartmán Eurosol sa nachádza v obci Les Planes del Rei v Katalánsku a ponúka balkón. Na mieste je súkromné ​​parkovisko. Apartmán má 2 spálne, TV, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou a 1 kúpeľňu so sprchou. Apartmán je vzdialený 26 km od zábavného parku PortAventura a zábavného parku Ferrari Land. Na letisko Reus je to 31 km. ..

Holiday Home Paloma 2-3
Holiday Home Paloma 2-3

8 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday Home Paloma 2-3 sa nachádza v Les Planes del Rei a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom je vzdialený 26 km od zábavného parku PortAventura. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 4 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Dovolenkový dom stojí 26 km od zábavného parku Ferrari Land a 35 km od prístavu Tarragona. Na letisko Reus je to 29 km. ..

Awesome Home In F-43893 Miami Platja With 2 Bedrooms, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool
Awesome Home In F-43893 Miami Platja With 2 Bedrooms, Outdoor Swimming Pool And Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnotenie)

Amazing Home sa nachádza 26 km od zábavného parku Ferrari Land, 34 km od prístavu Tarragona a 34 km od kongresového paláca Palacio de Congresos. In F-43893 Miami Platja S 2 spálňami, vonkajším bazénom a bazénom Ubytovanie sa nachádza v Les Planes del Rei. Tento 4-hviezdičkový prázdninový dom je vzdialený 26 km od zábavného parku PortAventura. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu s vaňou. Nechýba ani TV. Prázdninový dom je vzdialený 28 km od Gaudího centra Reus a 30 km od mesta Aquopolis La Pineda. Na letisko Reus je to 28 km. In F-43893 Miami Platja S 2 spálňami, vonkajším bazénom a bazénom. ..

Global Casalot
Global Casalot

7 / 10 (1 hodnotenie)

Global Casalot sa nachádza v Les Planes del Rei, 25 km od Ferrari Land, 34 km od prístavu Tarragona a 33 km od Palacio de Congresos. 25 km od zábavného parku PortAventura. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Prázdninový dom má terasu, výhľad do záhrady, 2 spálne, obývaciu izbu, TV, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je záhrada, gril a vonkajší bazén. Global Casalot sa nachádza 27 km od Gaudího centra Reus a 29 km od Aquopolis La Pineda. Na letisko Reus je to 28 km. ..

Apartment Jalisco de los Monteros
Apartment Jalisco de los Monteros

6 / 10 (2 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v Les Planes del Rei, 26 km od zábavného parku PortAventura a zábavného parku Ferrari Land. Apartmán Jalisco de los Monteros ponúka záhradu a klimatizáciu. Ponúka výhľad na bazén a záhradu a stojí 35 km od prístavu Tarragona. Apartmán má 2 spálne, TV, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 1 kúpeľňu s vaňou. Apartmán je vzdialený 34 km od kongresového paláca Palacio de Congresos a 28 km od Gaudího centra Reus. Na letisko Reus je to 31 km. ..

Holiday Home Paloma 1
Holiday Home Paloma 1

6 / 10 (2 hodnotenie)

Holiday Home Paloma 1 sa nachádza v Les Planes del Rei a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom je vzdialený 26 km od zábavného parku PortAventura. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu s bidetom a sprchou. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Dovolenkový dom stojí 26 km od zábavného parku Ferrari Land a 35 km od prístavu Tarragona. Na letisko Reus je to 29 km. ..

Beautiful Home In Mont-roig Del Camp With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 2 Bedrooms
Beautiful Home In Mont-roig Del Camp With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 2 Bedrooms

Krásny domov Wifi And 2 Bedrooms sa nachádza v Mont-roig Del Camp s vonkajším bazénom v Les Planes del Rei, 26 km od zábavného parku Ferrari Land, 34 km od prístavu Tarragona a 34 km od Palacio de Congresos. Ubytovanie je vzdialené 26 km od zábavného parku PortAventura a hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko. Tento prázdninový dom má 2 spálne, obývaciu izbu a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom. Nechýba ani TV. Prázdninový dom je vzdialený 28 km od Gaudího centra Reus a 30 km od mesta Aquopolis La Pineda. Letisko Reus leží 28 km ďaleko. V Mont-roig Del Camp s vonkajším bazénom, Wifi a 2 spálne. ..

Apéro
Apéro

Apéro sa nachádza v Les Planes del Rei, 30 km od Ferrari Land, 38 km od prístavu Tarragona a 38 km od Palacio de Congresos. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko. Apartmán má terasu, výhľad do záhrady, 1 spálňu, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s vaňou alebo sprchou. Apartmán je vzdialený 31 km od Gaudího centra Reus a 33 km od mesta Aquopolis La Pineda. Na letisko Reus je to 32 km. ..

Global Casalot, con Bbq y piscina comunitaria
Global Casalot, con Bbq y piscina comunitaria

Global Casalot, con Bbq a piscina comunitària sa nachádza v Les Planes del Rei, 25 km od zábavného parku PortAventura, 25 km od zábavného parku Ferrari Land a 34 km od prístavu Tarragona. Tento prázdninový dom ponúka terasu. Tento prázdninový dom s 3 spálňami má bezplatné Wi-Fi pripojenie, TV, práčku a kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou. Dovolenkový dom sa nachádza 33 km od paláca Palacio de Congresos a 27 km od Gaudího centra Reus. Na letisko Reus je to 28 km. ..

Global Jesus in Planes del Rey in the Catalonia region no001
Global Jesus in Planes del Rey in the Catalonia region no001

Global Jesus in Planes s výhľadom na hory del Rey v Katalánsku no001 ponúka ubytovanie s terasou a patiom, asi 29 km od zábavného parku PortAventura. Poskytuje výhľad do záhrady a je vzdialený 29 km od zábavného parku Ferrari Land a 38 km od prístavu Tarragona. Tento prázdninový dom so 4 spálňami má bezplatné Wi-Fi, TV, práčku a kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 37 km od kongresového paláca Palacio de Congresos a 31 km od Gaudího centra Reus. Na letisko Reus je to 32 km. del Rey v Katalánsku no001. ..