Ubytovanie v meste Les Franqueses del Vallès

Mesto Les Franqueses del Vallès sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Les Franqueses del Vallès ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Les Franqueses del Vallès

Mas Can Calet Aparthotel
Mas Can Calet Aparthotel

9,8 / 10 (38 hodnotenie)

Mas Can Calet Aparthotel sa nachádza asi 32 km od budovy La Pedrera a ponúka ubytovanie s terasou, patiom a výhľadom do záhrady. Ponúka záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Klimatizovaný apartmán má 1 spálňu, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán je vzdialený 32 km od budovy Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Letisko Barcelona El Prat je vzdialené 47 km. ..

Mas Cabrit
Mas Cabrit

9 / 10 (46 hodnotenie)

Mas Cabrit ponúka stredomorský zážitok vo vidieckom prostredí vedľa Barcelony. Jeho izby pripomínajú staré časti vidieckeho života s komfortom mestského života. Všetky izby s výhľadom do záhrady majú vlastnú kúpeľňu, bezplatné Wi-Fi, kúrenie a klimatizáciu. V kúpeľni nájdete fén a bezplatné toaletné potreby. V záhrade sú rôzne oblasti, kde si môžete dať kávu (zadarmo), a vychutnať si prírodu. Spoločné služby: Obývacia izba s Smart TV a internetom. Knižnica. Súkromná záhrada. Letná kuchyňa s chladničkou, vodou a mikrovlnnou rúrou. Voľné a bezpečné parkovanie. Vzdialenosti: Za 10 minút dôjdete na autobusovú a vlakovú stanicu, odkiaľ sa za 30 minút dostanete ku Gaudího budove Casa Batlló v Barcelone. Nákupné centrum La Roca Village a závodný okruh Circuit de Catalunya sú vzdialené 10 km. Pláže Maresme 20 km. Na letisko Barcelona-El Prat je to 50 km. ..