Ubytovanie v meste Leiva

Mesto Leiva sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste Leiva ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Leiva

Apartamentos Turísticos Leiva -La Rioja
Apartamentos Turísticos Leiva -La Rioja

8,9 / 10 (81 hodnotenie)

Apartamentos Turísticos Leiva - La Rioja sa nachádza v Leive a ponúka ubytovanie s výhľadom na mesto, terasou, reštauráciou a barom. Wi-Fi je tu dostupné zadarmo. Apartmány majú balkón, klimatizáciu, TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K dispozícii je chladnička, mikrovlnná rúra a kávovar. Na mieste je detské ihrisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a kanoistike. Apartamentos Turísticos Leiva - La Rioja sa nachádza 20 km od štvrte Rioja Alta a 46 km od kláštora San Juan de Ortega. Na letisko Vitoria je to 61 km. ..

La Cabañita de Leiva
La Cabañita de Leiva

8,9 / 10 (19 hodnotenie)

La Cabañita de Leiva sa nachádza v Leive, 20 km od štvrte Rioja Alta, 46 km od kláštora San Juan de Ortega a 47 km od mesta Yacimientos de Atapuerca, a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dom má 5 spální, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a balkón s výhľadom na mesto. K dispozícii sú aj 2 kúpeľne s vaňou, práčkou, bezplatnými toaletnými potrebami a fénom. Na letisko Vitoria je to 61 km. ..