Ubytovanie v meste LʼAmetlla de Merola

Mesto LʼAmetlla de Merola sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste LʼAmetlla de Merola ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste LʼAmetlla de Merola

LA FARMÀCIA
LA FARMÀCIA

9,5 / 10 (51 hodnotenie)

V ubytovaní LA FARMÀCIA máte nárok na zľavu Genius! LA FARMÀCIA sa nachádza v meste LʼAmetlla de Merola, 26 km od Kursaal Theatre, 39 km od Montserrat Monastery, a 45 km od Sant Llorenç del Munt i l'Obac. It má city views and free WiFi throughout the property. Letisko-conditioned apartmán pozostáva z 4 bedroom, obývacia izba, kompletne vybavený kuchyne s fridge a kávou, a 2 kúpeľmi s sprchou a hairdryer. Towels and bed linen sú dostupné v apartmáne. Cardona Salt Mountain Cultural Park sa nachádza 50 km od apartmánov. V blízkosti letiska je Barcelona El Prat Airport, 88 km od LA FARMÀCIA. ..

Merola
Merola

9,4 / 10 (10 hodnotenie)

V ubytovaní Merola máte nárok na zľavu Genius! Nachádza sa v LʼAmetlla de Merola, 26 km od Kursaal divadla a 39 km od Montserrat Monastery, Merola ponúka bezplatné Wi-Fi a letecké prevádzkovanie. Tento apartmán sa nachádza 45 km od mesta Sant Llorenç del Munt a l'Obac a 50 km od Cardona Salt Mountain Cultural Park. Apartmány majú 2 bedrooms, kuchynku s fridge a dishwasher, and 1 kúpeľ s sprchovacím kútom, hairdryer and washing machine. Towels and bed linen sú dostupné v apartmáne. V blízkosti letiska je Barcelona El Prat Airport, 87 km od apartmánov. ..