Ubytovanie v meste La Tallada

Mesto La Tallada sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste La Tallada ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste La Tallada

Home Deco Marenya House Costa Brava
Home Deco Marenya House Costa Brava

9,5 / 10 (8 hodnotenie)

V ubytovaní Home Deco Mareny House Costa Brava máte nárok na zľavu Genius! Ubytovanie sa nachádza v La Tallada, iba 20 km od morskej rezervácie Medes Islands. Home Deco Marenya House Costa Brava ponúka ubytovanie s vonkajším bazénom, záhradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dom má aj vlastný bazén. Dovolenkový dom má balkón a 5 spální. Tento klimatizovaný prázdninový dom má TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, posedenie, práčku a 4 kúpeľne s bidetom, sprchou a vaňou. K dispozícii je aj gril. Home Deco Mareny House Costa Brava sa nachádza 25 km od Dalího múzea a 32 km od golfového ihriska Peralada. Na letisko Girona-Costa Brava je to 54 km. ..

Can Camades - Casa amb jardí i piscina a L'Empordà
Can Camades - Casa amb jardí i piscina a L'Empordà

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Can Camades - Casa amb jardín i piscina a L'Empordà sa nachádza v La Tallada a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom, balkónom a výhľadom do záhrady. Ubytovanie je vzdialené 16 km od morskej rezervácie Medes Islands a ponúka bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Vila má 4 spálne, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a varnou doskou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Vila stojí 28 km od Dalího múzea a 30 km od železničnej stanice Girona. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 45 km. aj piscina a L'Empordà. ..

LA BARNOVA - little gem loft in L'Empordà
LA BARNOVA - little gem loft in L'Empordà

8 / 10 (1 hodnotenie)

LA BARNOVA - little gem loft sa nachádza v L'Empordà, 16 km od morskej rezervácie Medes Islands. Ponúka výhľad do záhrady, terasu a balkón. Tento apartmán ponúka terasu. Klimatizovaný apartmán má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu s vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán je vzdialený 28 km od Dalieho múzea a 30 km od železničnej stanice Girona. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 45 km. ..