Ubytovanie v meste La Puebla de Montalbán

Mesto La Puebla de Montalbán sa nachádza v regióne Castilla-La Mancha v štáte Španielsko. Celkovo v meste La Puebla de Montalbán ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste La Puebla de Montalbán

El capricho de Diego
El capricho de Diego

10 / 10 (2 hodnotenie)

El capricho de Diego sa nachádza asi 31 km od Puy du Fou España a ponúka ubytovanie s terasou, patiom a výhľadom na bazén. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a fénom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom sa nachádza 34 km od múzea Casa-Museo de El Greco a železničnej stanice v Tolede. Letisko Adolfa Suareze Madrid-Barajas leží od El Capricho de Diego 107 km. ..

Casita Colibrí
Casita Colibrí

9,7 / 10 (10 hodnotenie)

Casita Colibrí sa nachádza asi 31 km od Puy du Fou España a ponúka ubytovanie s terasou, patiom a výhľadom na mesto. Tento prázdninový dom má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom sa nachádza 34 km od múzea Casa-Museo de El Greco a železničnej stanice v Tolede. Casita Colibrí sa nachádza 106 km od letiska Adolfo Suarez Madrid-Barajas. ..

El Balcon de la Rosa
El Balcon de la Rosa

9,2 / 10 (42 hodnotenie)

V ubytovaní El Balcon de la Rosa máte nárok na zľavu Genius! El Balcon de la Rosa ponúka ubytovanie s balkónom a výhľadom na mesto, asi 31 km od Puy du Fou España. Ponúka terasu a Wi-Fi zadarmo. Klimatizovaný apartmán má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je terasa av okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu. El Balcon de la Rosa sa nachádza 34 km od múzea Casa-Museo de El Greco a 35 km od železničnej stanice v Tolede. Na letisko Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 107 km. ..

La Casa De La Puebla
La Casa De La Puebla

8,8 / 10 (53 hodnotenie)

V ubytovaní La Casa De La Puebla máte nárok na zľavu Genius! La Casa De La Puebla sa nachádza v meste La Puebla de Montalbán, 30 km od Puy du Fou España, 33 km od Casa-Museo de El Greco a železničnej stanice v Tolede. Ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi pripojením. K dispozícii je aj patio. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia môžu využívať záhradu av okolí sa venovať pešej turistike a rybárčeniu. La Casa De La Puebla sa nachádza 33 km od katedrály Toledo a 34 km od Puerta del Sol Toledo. Na letisko Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 105 km. ..