Ubytovanie v meste La Batlloria

Mesto La Batlloria sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste La Batlloria ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste La Batlloria

Casa con vistas al Montseny
Casa con vistas al Montseny

9,3 / 10 (14 hodnotenie)

V ubytovaní Casa con vistas al Montseny máte nárok na zľavu Genius! Casa con vistas al Montseny sa nachádza 36 km od vodného sveta a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom do záhrady. Tento prázdninový dom má záhradu, gril, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Vlaková stanica Girona je vzdialená 47 km. Na letisko Girona-Costa Brava je to 40 km. ..

HomeHolidaysRentals Confort
HomeHolidaysRentals Confort

4,7 / 10 (3 hodnotenie)

HomeHolidaysRentals Confort sa nachádza asi 37 km od vodného sveta a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom do záhrady. Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom. Vila má 3 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, TV, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na bazén. Vlaková stanica Girona je vzdialená 48 km. Na letisko Girona-Costa Brava je to 41 km. ..