Ubytovanie v meste La Acebosa

Mesto La Acebosa sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste La Acebosa ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste La Acebosa

Casa rural 47, La Acebosa, San Vicente de la Barquera
Casa rural 47, La Acebosa, San Vicente de la Barquera

6 / 10 (35 hodnotenie)

Casa rural 47, La Acebosa, San Vicente de la Barquera sa nachádza v La Acebose, 48 km od golfového ihriska Abra del Pas, 13 km od paláca Sobrellano a 14 km od Gaudího paláca El Capricho de Gaudi. Tento prázdninový dom je vzdialený 42 km od kostola Santa Maria de Lebeña. Prázdninový dom má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom je vzdialený 20 km od jaskyne Soplao a 36 km od mesta Desfiladero de la Hermida. Na letisko Santander je to 57 km. ..

Casa rural en la acebosa, San Vicente de la Barquera
Casa rural en la acebosa, San Vicente de la Barquera

6 / 10 (14 hodnotenie)

Casa rural en la acebosa, San Vicente de la Barquera sa nachádza v La Acebose, 48 km od golfového ihriska Abra del Pas a 13 km od paláca Sobrellano. Ponúka výhľad na hory. Tento prázdninový dom sa nachádza 14 km od mesta El Capricho de Gaudi a 20 km od jaskyne Soplao. Prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu s bidetom a vaňou. K dispozícii je aj posedenie a kúpeľňa. Prázdninový dom sa nachádza 36 km od mesta Desfiladero de la Hermida a 42 km od kostola Santa Maria de Lebeña. Na letisko Santander je to 57 km. ..