Ubytovanie v meste L'Espunyola

Mesto L'Espunyola sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste L'Espunyola ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste L'Espunyola

La Pallissa de Cal Esquerrà
La Pallissa de Cal Esquerrà

10 / 10 (5 hodnotenie)

La Pallissa de Cal Esquerrà sa nachádza v obci L'Espunyola a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie a výhľad do záhrady. Vila má vlastný bazén av okolí sa môžete venovať cyklistike a stolnému tenisu. Vila s terasou a výhľadom na hory má 6 spální, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 7 kúpeľní so sprchou. K dispozícii je aj 7 kúpeľní s vírivkou a fénom, uteráky a posteľná bielizeň. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí katalánsky, anglicky, španielsky a francúzsky a ochotne vám kedykoľvek pomôže. Hostia si môžu zaplávať v krytom bazéne, venovať sa pešej turistike alebo rybárčeniu alebo relaxovať v záhrade. Vila sa nachádza 23 km od kultúrneho parku Cardona Salt Mountain a 33 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 88 km. ..

Casa Cal Saboya
Casa Cal Saboya

9,6 / 10 (5 hodnotenie)

Casa Cal Saboya sa nachádza približne 29 km od kultúrneho parku Cardona Salt Mountain a ponúka výhľad na bazén, sezónny vonkajší bazén a terasu. Tento vidiecky dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Vidiecky dom s terasou a výhľadom na hory má 5 spální, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 4 kúpeľne so sprchou. Nechýba ani posteľná bielizeň a uteráky. Vidiecky dom stojí 31 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró a 36 km od záhrad Artigas. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 85 km. ..

Cal Majoral
Cal Majoral

8,5 / 10 (279 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Majoral máte nárok na zľavu Genius! Cal Majoral je zrekonštruovaný katalánsky vidiecky dom, ktorý sa nachádza 2 km od mesta L'Espunyola, a ponúka vlastnú reštauráciu. Tento hotel ponúka izby v rustikálnom štýle s vlastným balkónom a výhľadom na hory. Všetky izby majú bezplatné Wi-Fi a satelitnú TV. Nechýba ani vlastná kúpeľňa s fénom. V hotelovej reštaurácii sa podávajú výborné jedlá a široký výber vín. K dispozícii je aj bar, zdieľaný lounge a herňa. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Cal Majoral sa nachádza 12 km od mesta Berga a 30 km od prírodnej rezervácie Cadi-Moixero Natrue. ..